Puma Business
Image default
Business / Business Services

25 jaar getrouwd, wat geef je cadeau?

25 jaar getrouwd, dat is natuurlijk een geweldige prestatie en een hele speciale gelegenheid waar een speciaal cadeau bij hoort. Niet voor niets noemen ze het een zilveren bruiloft. Sommige mensen vinden het prima om een kaartje te geven of een bos bloemen, terwijl anderen alles uit de kast halen en heel veel tijd en energie steken om met een bijzonder cadeau aan te komen zetten. Maar het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn of veel moeite te kosten om met een origineel en persoonlijk cadeau te vinden. Bij Jilster kun je namelijk originele, bijzondere en persoonlijke cadeaus samenstellen waar het zilveren bruidspaar enorm door verrast zal zijn.   

En bijzonder en eenvoudig zelf samen te stellen 25 jaar getrouwd cadeau

Het perfecte 25 jaar getrouwd cadeau is namelijk een mooi zelf samengesteld tijdschrift of boek. Het klinkt misschien alsof het heel ingewikkeld is en veel tijd kost maar dat is helemaal niet zo, het is zelfs heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is een gratis account aan te maken bij Jilster en je kunt meteen vrijblijvend aan de slag met het online programma van Jilster. Eenmaal in het programma wijst zich alles vanzelf. Je kunt je helemaal uitleven op een blanco pagina maar je kunt ook kiezen uit een van de vele sjablonen binnen het programma. Je kunt het tijdschrift vullen met teksten, foto’s en verhalen. De teksten en foto’s plaats je heel gemakkelijk in het tijdschrift. De indeling kun je te alle tijden nog aanpassen dus als je nog niet weet hoeveel pagina’s of in welke volgorde de pagina’s moeten komen dan is dat geen enkel probleem. Zelfs nadat je een proefexemplaar hebt ontvangen kun je nog dingen nog wijzigen. Wil je liever samen met anderen een tijdschrift samenstellen, dan kun je heel eenvoudig andere personen uitnodigen om samen aan het tijdschrift te werken en de pagina’s te ontwerpen.

Een prachtig 25 jaar getrouwd cadeau

Je zult verbluft zijn van het resultaat van dit prachtige 25 jaar getrouwd cadeau. Jouw tijdschrift wordt afgedrukt in zeer hoge kwaliteit en je kunt zelf kiezen uit verschillende soorten afwerkingen, zoals bijvoorbeeld een matte of glanzende omslag en gehecht met nietjes of gelijmd. Zo bewijst Jilster dat je helemaal niet creatief hoeft te zijn om een prachtige glossy te ontwerpen, met Jilster lukt het namelijk altijd!

Related Posts

Welke tennisballen moet ik kopen?

Persoonsbeveiliging inhuren bij Secret Security Service

Neem het juiste personeel aan