Puma Business
Image default
Business / Business Services

All Dent

U heeft vast al een keer van All Dent gehoord, maar wie is All Dent, en wat is onze werkwijze?

De werkwijze van All Dent

All Dent heeft een werkwijze die in theorie zou moeten leiden tot uw ideale praktijk! Dat klinkt goed, maar wat houdt de werkwijze van All Dent eigenlijk in? Dat zullen we u nu gaan uitleggen. Het is zo dat u, wanneer u uw praktijk wilt gaan inrichten, dat u gewoon de ideale praktijk wilt krijgen. Een ideale praktijk van All Dent is uniek, daarbij goed ingedeeld en verzorgt een werkklimaat dat fijn is voor de medewerkers. All Dent helpt u heel graag om dit te realiseren. Wanneer u zelf al ideeën heeft, dan neemt All Dent deze ideeën als uitgangspunt om verder mee te gaan. Wanneer u een beetje inspiratieloos bent, of dit graag overlaat aan professionals, dan kunt u het concept natuurlijk overlaten aan onze ontwerpers en hun creativiteit. De ontwerpers van All Dent hebben namelijk ruimte ervaring in de dentale markt, en zullen dus capabel zijn om een ideale praktijk te ontwerpen die voor u gerealiseerd kan worden!

All Dent’s werkwijze: routing en ergonomie

Een praktijk van All Dent ziet er niet alleen goed uit, maar moet ook praktisch blijven. Daarom let All Dent heel erg op de routing en ergonomie van een praktijk. All Dent zorgt voor deze twee dingen door de ruimtes juist in te delen, de looplijnen uit te denken en de kastindeling te optimaliseren. Op die manier creëert All Dent een werkomgeving waarin rust en efficiëntie geoptimaliseerd zijn.

Wat verzorgt All Dent?

All Dent zorgt voor de schetstekeningen van het concept van uw ideale praktijk. Daarbij krijgt u ook allerlei aanbiedingen van tandheelkundig apparatuur met interessante leasemogelijkheden en de tekeningen die de loodgieter en aannemer nodig hebben. Dat is nog niet alles! All Dent zorgt ook nog eens voor de installatie én het onderhoud van alle apparatuur! Dan hoeft u niet bij drie verschillende bedrijven alles te regelen, maar gewoon één. We verzorgen daarnaast de verplichte röntgen metingen met het KEW-dossier en doen metingen aan de waterkwaliteit!

 

Related Posts

Hosted telefonie voor uw bedrijf? Dat kan!

Meer mensen beleggen

Wat is handig voor tijdens een filmavond?