Puma Business
Image default
Business / Business Services

Alles over Duurzaam Woningontruiming

Er kunnen verschillende omstandigheden zijn die ervoor zorgen dat u zelf niet meer in staat bent om uw woning of die van een nabestaande te ontruimen. Als dit het geval is dan kunt u altijd rekenen op Duurzaam Woningontruiming. Het bedrijf helpt u graag verder en is in staat om alle zorgen uit uw handen te nemen dankzij hun jarenlange ervaring.

Duurzaam woningontruiming is het adres voor een snelle en zorgeloze ontruiming. In overleg met u voert het bedrijf uw inboedel op een deskundige en professionele manier af. Zo neemt Duurzaam woningontruiming veel werk uit uw handen. Het bedrijf zorgt ervoor dat de woning tot in de puntjes bezemschoon wordt opgeleverd. Ook zorgen ze ervoor dat uw inboedel naar een goede bestemming wordt gestuurd.

 

De werkwijze

Uw inboedel, vloerbedekking, laminaat en huisraad worden zorgvuldig en op een zeer professionele manier weggehaald tijden de ontruiming van uw woning. Duurzaam Woningontruiming ruimt uw huis op, maakt het schoon en laat het heel netjes voor u achter zodat u de woning in zijn originele staat kunt opleveren.
De ontruiming van uw woning is bij Duurzaam Woningontruiming altijd in goede handen doordat het bedrijf alleen maar met professionele, deskundige en zeer ervaren ontruimers werkt.
Het bedrijf hecht veel waarde aan hergebruiken van meubilair en allerlei spullen. De spullen die u niet meer wenst te hebben of die niet meer gebruikt kunnen worden, woorden door Duurzaam woningontruiming op een duurzame en milieuvriendelijke manier verwerkt.

 

Duurzaam proces

Duurzaam Woningontruiming start met de ontruiming van uw woning nadat de familie de persoonlijke en waardevolle dingen heeft uitgekozen. De team pakt de spullen in die nog hergebruikt kunnen worden en levert ze aan een van de goede doelen. De spullen die kapot zijn of niet meer gebruikt kunnen worden worden gestuurd naar een instantie waarbij ze op een duurzame manier gerecycled worden. Zo kunt u uw woning na de ontruiming gelijk weer inleveren. Duurzaam Woningontruiming is uniek omdat ze nooit zomaar spullen weggooien en werkt bij een ontruiming altijd duurzaam en milieubewust zodat iedereen op aarde daar voordeel aan kan hebben.

 

Tarieven Duurzaam woningontruiming

Wanneer u interesse heeft in de service van Duurzaam Woningontruiming dan kunt u op de website een gratis offerte aanvragen. U ontvang dan vooraf een offerte met een totaal prijs. In deze offerte staan de totale kosten die u moet betalen. Hier komt niks meer bij alleen als u meer werk wil dan u vooraf heeft doorgegeven. Binnen 24 uur de tijd kunt u een passende offerte verwachten. De aanvang van de werkzaamheden die worden verricht staan vermeld in deze offerte. Deze zijn in overleg met u overeengekomen. Nadat de overeenkomst getekend is, zal u woning op de afgesproken dag ontruimd worden.
Als het bedrijf uw ontruiming niet kan/wil aannemen tegen een all- in prijs dan kunt u altijd rekenen op een duidelijke uur of dagtarief voor het inhuren van het personeel en de materialen.

Duurzaam Woningontruiming doet geen verhuizing maar kan in overleg, stukken van u inboedel ergens naartoe vervoeren.
Als u wenst kan de resterende inboedel of de inboedel in zijn geheel compleet vernietigd worden. Zoals eerder vermeld kan deze ook gerecycled worden of naar een kringloop instantie worden verstuurd.

 

Voordelen inschakelen Duurzaam Woningontruiming

Bij het leeghalen van uw woning garandeert het bedrijf een duurzame werkwijze. De team bestaat alleen maar uit professionele, ervaren en enthousiaste woningontruimers die ernaar streven om uw woning binnen 1 dag helemaal te ontruimen. Er wordt altijd een oplevergarantie aangeboden. U weet altijd waar u aan toe bent doordat u tijdens de ontruiming maar een aanspreekpunt doorverwezen krijgt. U kunt altijd een vrijblijvend offerte aanvragen met een scherpe prijs garantie.

 

https://www.duurzaam-woningontruiming.nl/