Puma Business
Image default
Business / Business Services

Bij NuCall kan je terecht voor de beste innovatieve mogelijkheden

Bij NuCall zal je te maken krijgen met oplossingen die compleet zijn, innovatief en gericht op de toekomst. Omdat iedereen tegenwoordig veel werkt in digitale omgevingen en actief is op het digitale platform is het voor jou als bedrijf zaak om hier goed op in te spelen en de klanten de mogelijkheid te geven je op die platformen te bereiken. Naast digitaal is het nog steeds erg van belang om de klantenservice goed te behouden, door middel van telefonisch contact. Vaak hebben mensen toch nog wel behoefte aan een persoonlijke ervaring en uitleg. Via een chatbox die je op je website plaatst, kan je de klanten ook van dienst zijn, maar niet zo goed als een telefonisch gesprek met de klant. Laat je klanten je bedrijf dan ook goed bereiken.

Communicatie verbeteren met NuCall

NuCall heeft als doel de omgeving van de communicatie van de klanten goed te regelen en ook op een veilige manier. De communicatie is heel belangrijk en vooral in tijden wanneer het belangrijk is om digitaal of telefonisch contacten te onderhouden. NuCall is pas tevreden wanneer de klant dit ook is. Kies voor een pakket dat geschikt is voor minimaal één tot vijfentwintig medewerkers wanneer je een klein bedrijf hebt dat met elkaar moet kunnen communiceren. Je hebt hiermee een goed telefooncentrale en je kunt hierbij kiezen uit verschillende keuzemenu’s om samen te stellen en ook kan je het beheren van je mail overlaten aan de medewerkers die ervoor zorgen dat de klanten altijd te woord worden gestaan.

Pakketten

Kies bij NuCall voor een groter pakket als je een groter bedrijf hebt. Dit gaat over een aantal medewerkers van vijf tot tweehonderd en vijftig. Dit is bedoeld voor middelkleine bedrijven en hierin zijn ook weer alle functies meegenomen die in het kleinere pakket te vinden zijn. Ook worden hierbij CRM pakketten aangeboden om de klanten goed in bij te houden. Door hier gebruik van te maken heb je altijd een goed overzicht van je klantenbestand. Dit zal worden bijgehouden door de medewerkers van NuCall.