Puma Business
Image default
Business / Business Services

Computerreparatie in of rond Enkhuizen vinden

Werkt je computer niet meer? Het eerste waar je dan misschien aan denkt, is ‘m opzij schuiven, naar een internetwinkel te surfen om vervolgens daar meteen een nieuwe te bestellen. Probleem opgelost – min of meer dan. Toch is er ook nog een andere optie: het is vaak ook gewoon mogelijk om het defect aan je computer te laten repareren door een computer reparateur. Als je dat laatste besluit te doen en je bent bijvoorbeeld woonachtig in Enkhuizen, dan kies je hiervoor uiteraard het liefst een betrouwbaar bedrijf in dezelfde plaats, maar dat hoeft niet per se. Het belangrijkst is het namelijk dat een bedrijf te vertrouwen is.

Hoe kan ik erachter komen of een bedrijf te vertrouwen is?

De betrouwbaarheid van een computerreparatiebedrijf in Enkhuizen of daarbuiten is op verschillende manieren te controleren. We noemen er hieronder 5.

 

1. Online reviews

Als je “computerreparatie Enkhuizen” invoert in de zoekbalk van Google.nl en daarna op ‘Enter’ drukt, verschijnen niet alleen de namen van bedrijven in beeld, maar ook de online reviews. Als er klanten zijn die een recensie over een bepaald bedrijf hebben geschreven, is die direct onder de bedrijfsnaam terug te vinden (als het tenminste een Google Recensie is).

2. Testimonials

Wanneer je je oog op een aantal computerreparatiebedrijven in of om Enkhuizen hebt laten vallen, zou je ook nog de verschillende bedrijfswebsites eens moeten bezoeken en moeten kijken of hierop testimonials te vinden zijn. Testimonials zijn reviews van vaste klanten die de mensen achter computerreparatiebedrijf zelf op hun website hebben gezet. Het laat zien dat ze er alles aan doen om hun klanten zo goed mogelijk te helpen.

 

3. Keurmerken

Nadat je de diverse websites hebt gecheckt op de aanwezigheid van testimonials, zou je ze ook nog kunnen checken op de aanwezigheid van keurmerken. Om een keurmerk te mogen voeren, worden er bepaalde eisen gesteld. In de computerwereld is ICT Waarborg de organisatie die binnen de computerreparatiesector een keurmerk uitgeeft in de vorm van certificaten. Het SBB-keurmerk is een algemener keurmerk en geeft aan dat een bedrijf waarvan je de website bezoekt, een erkend leerbedrijf is en zich dus ook bezighoudt met het begeleiden van aankomende ICT’ers.

4. Verschillende contactmogelijkheden

Je zou op de website ook direct moeten kunnen terugvinden op welke verschillende manieren het computerreparatiebedrijf in Enkhuizen of omgeving te bereiken is. Je wil immers niet eerst minutenlang naar een telefoonnummer, een contactformulier of een e-mailadres hoeven zoeken. De verschillende opties zorgen er bovendien voor dat jij de voor jou fijnste en/of snelste manier kunt kiezen.

5. Een fysiek adres

Je zou bovendien op de website moeten kunnen terugvinden waar het computerreparatiebedrijf in of rond Enkhuizen precies te vinden is. Omdat het een prettig idee is te weten dat je er altijd langs zou kunnen gaan, maar ook om er zeker van te zijn dat je het bedrijf kunt bezoeken op het moment dat je merkt dat er niet op je e-mails gereageerd wordt of dat de telefoon niet wordt opgenomen.

Welke computerreparatiebedrijven zijn zeker te vertrouwen?

Met bovengenoemde tips wordt het dus al iets eenvoudiger om een goed computerreparatiebedrijf te vinden. Om het je echter nog iets eenvoudiger te maken, zullen we hieronder een paar bedrijven voor je uitlichten.

PC Refresh

PC Refresh is een computerreparatiebedrijf dat zich niet in Enkhuizen bevindt, maar wel een serieuze optie is, omdat je je kapotte computer gratis verzekerd op kunt sturen. Het team bestaat uit deskundigen op het gebied van het installeren, het repareren en het vervangen van alle soorten pc’s, laptops en Macs voor zowel particulieren als bedrijven.

ESJA Network

ESJA Network is een computerbedrijf dat wél in Enkhuizen gevestigd is. Het bedrijf houdt zich bezig met het verkopen van computers, maar ook met het repareren van computers.

Hopelijk weet je het voor jou ideale computerbedrijf snel te vinden. Veel succes!

 

https://www.pcrefresh.com/computer-reparatie/

Related Posts

Waarom een bezoekersregistratie? Daarom!

Alles over Duurzaam Woningontruiming

Hulp tijdens je autorijles