Puma Business
Image default
Business / Business Services

De nieuwste muziek uit april 2021

April is een maand die op een mooie manier van start is gegaan. Het weer wordt steeds beter. Daarnaast is er ook weer nieuwe muziek. Deze muziek is nier van de minste artiesten. Voorbeelden van artiesten die iets hebben uitgebracht zijn Lil Tjay, 3robi, Stippenlift, Anne-Fay en Demi Lovato. In dit artikel worden twee nieuwe albums beschreven die het luisteren waard zijn. De nieuwe muziek kan je via de radio luisteren.

 

Demi Lovato

Er zijn fans die jaren hebben jaren gewacht op het aankomende zevende album van Demi Lovato. Het is haar eerste album sinds haar schokkende overdosis in 2018 en haar grote terugkeer naar muziek op het podium van de Grammy’s in 2020. Haar laatste album was

Tell Me You Love Me uit 2017.

 

Het nieuwe album die is uitgebracht op 2 april 2021 heet Dancing With the Devil… The Art of Start Over. De 19 nummers op het album beslaan drie jaar, waarvan de oudste is opgenomen op Valentijnsdag 2018. Lovato zal haar ervaringen met verslaving en substanties bespreken in nummers als ‘California Sober’, met een titel die verwijst naar haar huidige benadering van herstel. Lovato is expliciet op twee nummers: “Dancing With the Devil” en “The Way You Don’t Look at Me.

 

Lil Tjay

De artiest Lil Tjay heeft zijn tweede studioalbum aangekondigd op 26 maart. Het album heet Destined 2 Win. Via Instagram liet de artiest het volgende weten: ‘’Mijn tweede album ‘Destined 2 Win’ komt uit op 4/2! Ik wil je gewoon bedanken voor je geduld met me. Ik wilde je het beste werk geven dat ik kan’. Het bericht werd afgesloten met de boodschap dat het album van het jaar er is. Het album bevat 21 nummers

 

Maart

Het kan zo zijn dat de nieuwe muziek uit april tegenvalt. Misschien vind je muziek die in maart is verschenen wel beter. Dit is geen rare gedachte, want in maart verscheen er een hoop muziek. Zo hebben onder andere Justin Bieber, Frenna, Sam Smith en Lana Del Rey een album uitgebracht in maart. Zij zijn ook te bewonderen via radioguide.

http://radioguide.fm

Related Posts

Wat doet HSV TMP precies?

Op zoek naar een opslagruimte in IJsselstein?

Loopbaancoaching Amersfoort bij Zee in Beweging