Puma Business
Image default
Business / Business Services

Diamanten oorbellen voor net die extra schittering

De oorbel, of oorring, is een sieraad dat in allerlei soorten, vormen en maten voorkomt en dat door uw oorlel of de oorschelp wordt gedragen. Er wordt eerst een gaatje in uw oor gemaakt waarin de oorbel kan worden gedragen. Zo zijn oorbellen altijd al een complimenteus sieraad geweest dat net even die extra aandacht naar uw gezicht trekt. Er zijn veel soorten oorbellen te vinden en u kunt ze al helemaal naar voren halen als u uw haar er goed bij stylet. Wilt u dat uw oorbellen helemaal opvallen en schitteren, probeer dan eens diamanten oorbellen. Diamanten sieraden zijn al eeuwenlang in gebruik en zijn nog steeds erg populair. Diamanten worden ook niet voor niets de koning der edelsteen genoemd.

Karaat diamanten oorbellen

Bij diamant denkt u waarschijnlijk gelijk aan ontzettend dure prijzen, maar dat is niet altijd het geval. Nu waren de duurste diamanten oorringen ter wereld zo’n 8,5 miljoen dollar waard, deze waren ingelegd met 60 karaat diamanten. Maar dit is natuurlijk een uitzondering, in Nederland vindt u meestal diamanten sieraden tot maximaal 2 karaat. Karaat geeft aan hoe zwaar/groot de gebruikte diamanten in het sieraad zijn. Hoe hoger het aantal karaat, des te waardevoller de diamant. Behalve gewicht spelen ook de slijpvorm, helderheid en kleur van de gebruikte diamant een rol bij de prijsbepaling. U kunt dus zelf nagaan welke aspecten u belangrijk vindt en op basis hiervan diamanten oorbellen kiezen die bij uw stijl en budget passen.

 

Als u hier zelf zo een, twee, drie niet uitkomt, kunt u om professionele hulp vragen bij DiamantenDeals. Een toonaangevende retailer met een uitgebreide collectie van diamanten oorbellen. Met alleen de beste vakmensen in dienst streeft DiamantenDeals ernaar om elke klant tevreden te maken. Dit wordt onder andere werkelijkheid gemaakt door vrijblijvend advies op maat, goede service en levenslange garantie op alle sieraden.

Related Posts

Online marketing voor bedrijven in Amsterdam

Dit zijn de voordelen van een website

Slimme tricks voor het haar