Puma Business
Image default
Business / Business Services

Dubbel glas

Uw huis verlichten met een ruit

Tijd om uw kozijnen en ruiten te vervangen? U zult waarschijnlijk merken dat dit nog best moeilijk is. Er zijn zoveel mogelijkheden. Zo kiest u de juiste ruiten en kozijnen. Bij een kozijn zijn er 3 keuzes. Houten kozijnen, stalen kozijnen en kunststof kozijnen. Ze hebben allemaal zo hun voor en nadelen.

Houten kozijnen
Nadelen: Vraagt veel onderhoud, krimpt en zet uit bij temperatuur verschillen en is duurder dan kunststof.
Voordelen: bij hardhout heeft u maar liefst tot 75 jaar plezier, eenvoudig over te schilderen en heeft een authentieke uitstraling.

Stalen kozijnen 
Nadelen: De aanschaf van stalen kozijnen is duur, staal geleidt warmte en kou en zorgt dus voor temperatuurverschillen in huis. Daarbij dempt staal het geluid niet en dat merkt u als u het raam sluit.
Voordelen: Staal is ontzettend sterk en onderhoudsarm

Kunststof kozijnen
Nadelen: niet overschilderbaar, prijzen kunnen oplopen.
Voordelen: Weinig onderhoud, warmte en geluidsisolerend en milieuvriendelijk.

Ruiten kiezen
Ook hierin zult u merken dat er meerdere mogelijkheden zijn. Zo is er enkel glas wat bijna niet isoleert, maar ook dubbel glas wat goed isoleert en wat in de meeste moderne woningen zit. Of juist extra geïsoleerd glas wat weer perfect is voor oudere huizen. Of u nu dubbel glas bestelt of u meer wilt verdiepen in andere glassoorten. Voor goed advies en het beste glas, bent u bij Glaskoning aan het juiste adres.