E14 LED gebruiken in huis

Pumabusiness

Waar kun je led lampen in huis gebruiken?
Dat Led lampen een stuk beter zijn voor je portemonnee is iets dat de meeste mensen wel weten, maar we vragen ons nog steeds af waar we deze lampen dan allemaal kunnen gebruiken en of led lampen wel zo mooi licht geven. 

Led lampen zijn ook sfeerlampen
Het eerste waar de meeste mensen bij led lampen aan denken is dat het fel wit licht is en dat ze dus ongeschikt zijn als sfeerlamp. Niets is minder waar want led lampen zijn inmiddels in verschillende zachtere witte kleuren te krijgen en variëren van de dikke fitting tot smalle fittingen waar de LED E14 speciaal voor gemaakt is. Sfeerlampen zoals de kleine schermlampjes hebben immer vaak een smalle fitting, dus zoek voor die lampjes een LED E14 lamp uit. 

Woonkamer en slaapkamer
Alle lampen die je in je woon- en slaapkamer hebt kun je vervangen door led lampen. Die niet alleen de grotere fittingen die je bijvoorbeeld als hoofdlicht aan het plafond hebt hangen, maar ook de kleinere lampjes naast je bed, op het tafeltje naast de bank of het kleine schermlampje op de kast. Je vervangt deze lampen makkelijk allemaal door een LED E14.

Badkamer en keuken
In de badkamer en keuken heb je over het algemeen geen schermlampjes en met je dus ook geen LED E14 kopen. Op deze plekken vind je vaak halogeen spotjes. Maar ook deze lampen kun je vervangen voor led lampen. Spotjes zijn namelijk ook in de led variant te verkrijgen.

Overige plaatsen
Je kunt zelfs in de tuin gebruik maken van led lampen als je dat wilt en aangezien je de sfeerverlichting in de tuin vaak meerdere uren aan hebt, is dat helemaal geen slecht idee. Je bespaart dan al gauw tientallen euro’s per jaar als je alleen de verlichting in de tuin zou vervangen door led lampen. Maar ook in de hal, op de werkplek en in de garage is wel een goede variant led lamp te vinden, zodat je overal het gewenste licht hebt en ondertussen geld bespaart.

http://www.leds-depot.be/