E27 LED lampen

Pumabusiness

De kans dat een licht wordt verdrongen in huis is groot.  Dit maakt uiteraard redenen om je huis er geweldig te laten uit zien, maar voor een paar kopers is dit een verontrustende impact. Het voor de meest voor de hand liggende bolletje met 60 Watt is zo verouderd. E27 LED lampen zijn in amper in één seconde de enorme vooruitgang?

De schittering in Watt

Nadrukkelijk de centrale adres die opbouwt, dat is zoals vertoond door de straling. Als gevolg van de kolossale buitengewone positie van E27 LED-lamp is onmiskenbaar dat ze verzwakken in grote lijnen minder vitaliteit – als al het andere faalt enige plek rond de 80 en 85 procent niet nauwkeurig glimmende handvatten. Langs deze lijnen het watt nummers kunnen niet meer inhouden als Richtmaß natuurlijk. In afwijking van de manier waarop E27 LED-lamp draagt ​​op een beetje verrassend, maar die kan schuin in de richting van niet te graven exorbitant grote, kan onvermijdelijk kiezen voor stand-out voorkeuren. Bijgevolg voldoen aan de E27 LED-lampen met 4 tot 5 watt in ongeveer 25 watt handgrepen, LEDs 6-8 watt tot 40 watt variëteiten en de LED’s 9 tot 12 watt in de 60-watt ploeg.

De kwaliteit van de E27 LED-lampen in lumen

Nog steeds helderder E27 LED-lampen zijn nog steeds tot een verbazingwekkende mate fenomenaal en tot op zekere hoogte kostbaar. In ieder geval kan je ooit herinneren dat 13 tot 14 watt te onderzoeken alles afwegende afgelopen 75 watt en 18-19 Watt solide 100-watt handgrepen. Ondubbelzinnig het onderzoek is slechts in het geval dat men suggereert dat de lichtopbrengst in lumen. Dus een 25-watt handvat heeft een lichtopbrengst van circa 230 lumen, een model met 40 watt van een 430 lumen en de 60 watt vertaling van een 730 lumen. Sinds E27 LED-lampen betrouwbaar zijn afgedrukt van de lichtopbrengst in lumen op het bundelen, wordt dit onderzoek echt minder vragen om – op de korting kans dat een net kent deze benodigdheden.

De temperatuur in de schaduw stellen

Wat meer is, men moet denken te betalen op de shading temperatuur. In een bolletje van de vezel dampen bij een hogere kracht met een lichtere, bovendien onmiskenbaar gekleurd licht. Zodat de schaduw temperatuur van 40 watt handgreep 2600 K, die een 60-watt bolletje op 2700K en een 100-watt globule bij 2800 K. Dit is echter niet afgeleid als “warm wit licht”. Op de off kans dat een E27 LED-lampen langs deze lijnen vervangt een licht, je moet denken te betalen op deze shading temperatuur waarden. Sinds E27 LED-lampen kan op een uiterst essentieel niveau nemen alle shading – onder geen enkele voorwaarde, zoals verlichting. Bijvoorbeeld, als de schittering van een TL-buis te worden verdrongen, kunt u op dezelfde manier afhankelijk van E27 LED-lampen “eerlijk witte” (3500-4000 K) of zelfs dubbele zon (4000-7000 K).

De reducerende

Eindelijk, men moet denken te betalen op de vermindering van de E27 LED-licht. Voor een E27 LED-lampen vereist niet tot in de kleinste mate als een licht geen AC echter DC. Van nu af aan kan worden gebruikt als onderdeel van een standaard E27 vereniging georkestreerde in de basis van het licht, complex snufjes welke veranderingen via stroom in dergelijke path – thusly E27 LED lampen relatief veel zwaarder dan gelijkwaardige prachtige bolletjes. Toch zei upstream-verbinding is over het algemeen niet ongelooflijk met dimbare verlichting. Omdat LED’s een verstandig hoge data voltage nodig hebben, voordat ze beginnen, maar worden vervolgens geduwd om hun meest dwingende kwaliteit sneller. en omgekeerd eenvoudig de verhouding stroomopwaarts van de LED zelf – dit moet een dimmer overwegen.

https://leds-depot.nl/