Puma Business
Image default
Business / Business Services

Een fijne samenwerking met IreneBudget

IreneBudget heeft voor mij echt heel veel kunnen betekenen. Doordat ik in het verleden best veel schulden heb opgebouwd door een aantal foute keuzes, liep ik keer op keer tegen diverse problemen aan. Zelfs toen ik deze verkeerde keuzes uit het verleden had rechtgezet, bleef ik maar aanlopen tegen mijn schulden die maar niet weggingen en daardoor kon ik veel dingen helaas niet doen. Op een gegeven moment vond ik dat het afgelopen moest zijn en besloot ik hulp van buitenaf in te schakelen. Via vrienden ben ik toen terecht gekomen bij IreneBudget. Mijn vrienden vertelden mij namelijk dat zij erg goed is en op een goede manier structuur aan kan brengen. Structuur was iets dat ik nog niet goed had en daardoor sprak deze werkwijze van IreneBudget mij dan ook zeer sterk aan. Ik besloot contact op te nemen en werd meteen op een zeer vriendelijke manier te woord gestaan. IreneBudget stelde voor om een afspraak in te plannen en snel langs te komen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Een gestructureerde werkwijze van IreneBudget

 

Tijdens de afspraak die ik had met IreneBudget verliep alles op een fijne en gestructureerde manier. Irene vertelde mij wat de diverse mogelijkheden waren en waar ik allemaal op moest letten. Ook vertelde zij mij wat ik zelf allemaal moest regelen en wat zij zou doen. Samen hebben wij een plan opgesteld om te zien hoe wij mijn schulden het beste konden aanpakken en hoe lang dit dan zou duren. Zo kreeg ik een duidelijk beeld van de tijdsduur en kon ik ook goede afspraken met anderen maken. Toen ik merkte dat het proces met IreneBudget erg vlot verliep, kreeg ik ook steeds meer uitzicht en een positief gevoel. Hierdoor kon ik meer gaan genieten van kleine dingen en had ik meer zin in de toekomst.

 

Erg dankbaar voor alle hulp en de adviezen

 

Ik ben IreneBudget erg dankbaar voor al haar hulp en de adviezen die zij mij gegeven heeft. Zonder IreneBudget was ik zeker niet zover gekomen als nu en daarom raad ik haar diensten zeker aan anderen aan!

 

Related Posts

Tips bij het kopen van een trampoline?

Technische beheer voor VvE

Communiceren met de klant