Puma Business
Image default
Business / Business Services

Een goede loopbaanbegeleiding begint bij ADxpert

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw werknemers kan helpen met loopbaanbegeleiding? Dan bent u hier aan het juiste adres. ADxpert biedt professionele loopbaanbegeleiding aan werknemers door het hele land. Met hun kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen en goed adviseren. Bovendien helpen ze u in het begeleiden van het gehele proces.

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding van ADxpert?

Er zijn vele redenen om te kiezen voor loopbaanbegeleiding van ADxpert. Zo is het bijvoorbeeld dat u alleen maar wordt geholpen door erkende psychologen, artsen en deskundige. Zij weten alles op het gebied van loopbaanbegeleiding en kunnen u verder helpen in uw carrière. Bij ieder traject gaan ze u helpen met de beste service en kwaliteit die wij aanbieden. Een andere reden waarom u voor ADxpert moet kiezen is de effectieve menselijke aanpak die wij doen tijdens de trajecten. Met onze tools en kennis kunnen wij een traject laten maken op maat dat precies goed is voor u, zodat ook de begeleiding effect heeft op u.  

Andere diensten?

Bij ADxpert kunt gebruik maken van meerdere diensten die worden aangeboden aan u. Bijvoorbeeld de dienst Ziektewetexpert. Deze deskundig gaat met u en uw werkgever in een traject behandelen hoe het verder moet met u als u in de ziektewet terecht komt. Kunt u dan nog werken in de functie waar u nu in werkt? Of moeten er bepaalde dingen worden aangepast? Dat wordt er besproken en geregeld in deze dienst. Een andere dienst die ADxpert ook aanbiedt is Letselschade begeleiding. Iemand kan ooit in zijn leven letselschade krijgen door een ongeluk. Met zulke werknemers gaan wij ze helpen in het begeleiden van werk en of zij de functie nog goed kunnen uitvoeren. Bovendien gaan we ook met uw werkgever kijken wat het beste is voor u.

Contact

Wilt u ook meer weten over de meerdere diensten van ADxpert? Bekijk dan de website van ADxpert voor meer informatie over alle diensten. Bovendien kunt u op de website van ADxpert een vrijblijvende offerte aanvragen voor een van de diensten. Zo heeft u meteen een overzicht hoeveel dit u gaat kosten.

Related Posts

Daklekkage voorkomen en genezen

IOTA, de nieuwe cryptocurrency

Iphonehoesjes.nl: voor een Iphone hoesje die stijlvol en beschermend is