Puma Business
Image default
Business / Business Services

Een harmonica schuifpui heeft vele goede eigenschappen

Voordeel van een harmonica schuifpui kopen ten opzichte van tuindeuren? Wanneer het weer ineens omslaat, vormen tuindeuren een gevaar. Ze kunnen in voorkomend geval keihard dichtslaan door een stevige windvlaag. Met allerlei nare gevolgen van dien. Zoals bijvoorbeeld kapot geslagen glazen ruiten. Je moet er toch niet aan denken dat er net een klein kind rondloopt en een glasscherf in het gezicht krijgt. Misschien een uitzonderlijke situatie die hier geschetst wordt, maar zeker niet ondenkbaar in ons vaak koude en gure kikkerlandje.

Een harmonica schuifpui geeft je ruimte

Bij een harmonica schuifpui elimineer je eventuele gevolgen zoals hierboven geschetst. Daarbij geeft een harmonica schuifpui je nog meer contact met buiten. De verbinding binnen – buiten is vooral groter doordat een harmonica schuifpui naar links of rechts opengeschoven kan worden waarbij de diverse delen geruisloos op elkaar ‘gestapeld’ worden. Bij een schuifpui schuiven de puien over elkaar heen, waardoor je de doorgang naar en het contact met de tuin weer groter maakt dan wanneer je openslaande tuindeuren hebt. Maar een harmonica schuifpui doet daar weer een schepje bovenop. Doordat de diverse delen in zijn totaliteit zijn open te vouwen, open je op een heel eenvoudige manier de gehele breedte van bijvoorbeeld de achtergevel. Doordat het vaak kleinere delen zijn die open vouwen, blijft het aangrenzende terras vrij. In tegenstelling tot openslaande tuindeuren die altijd extra ruimte wegsnoepen van je soms toch al beperkte buitenruimte. Een ideale oplossing dus wanneer je bijvoorbeeld alleen een balkon of kleine patio hebt om de zomer in je huis toe te laten.  

Een harmonica schuifpui een goed idee

Een harmonica schuifpui is in verhouding tot de traditionele openslaande tuindeuren of schuifpuien wat duurder in aanschaf. Maar wanneer je ervoor kiest een harmonica schuifpui te laten maken door Schipper Ede weet je zeker dat je vakmanschap in huis haalt. Dat vakmanschap verdien je zeker terug doordat een harmonica schuifpui van Schipper Ede geluidsisolerend warmte isolerend is en een lange levensduur heeft. Je hebt ontzettend veel mogelijkheden qua design en kleur. In een tijd waar velen erg druk zijn, is het fijn dat ook de harmonica schuifpuien van Schipper Ede onderhoudsvriendelijk zijn. Ook de harmonica schuifpuien hebben een inbraakweerstandsklasse 2. Een meer dan prima keuze dus. Laat u gerust geheel vrijblijvend informeren.