Puma Business
Image default
Business / Business Services

Een onvergetelijke dag verdient een onvergetelijke trouwfilm

De mooiste dag van je leven wil je altijd kunnen herbeleven. Het allermooiste is om een herbeleving te hebben door een trouwfilm te laten maken. Een trouwfilm laten maken is mogelijk bij Art Video. Art Video is het bedrijf van Arthur Huizinga. Na een carrière in de Retail heeft hij een aantal opleidingen gevolgd om zich thuis te maken in het vak van professionele film.  Arthur heeft veel ervaringen met het maken van trouwfilms, aangezien hij al meer dan 100 bruiloften heeft mogen filmen.

Een trouwfilm laten maken

De mooiste dag van je leven kan je laten vereeuwigen door een trouwfilm te laten maken. Daarbij is niet alleen van belang dat de visuele kwaliteit hoog is, maar ook dat jullie verhaal goed wordt vastgelegd. Art Video legt al deze mooie momenten en kleine details vast met passie en creativiteit. Deze passie uit zich door elke keer weer op een unieke wijze een trouwfilm te maken.

Het proces

Als jullie hebben besloten om bij Art Video een trouwfilm te laten maken, gaan jullie op een ontspannen manier kennis maken met Arthur. Zo kunnen jullie je wensen en ideeën voor de trouwfilm duidelijk maken. Dit kan te maken hebben met de stijl van jullie locatie en de rapportage. De film krijgt een persoonlijke toevoeging door van te voren alvast zelf na te denken over de muziek. De duur van trouwfilm verschilt per bruiloft en jullie persoonlijke wensen. Er worden drie versies gemaakt een lange versie van zestig tot negentig minuten, een samenvatting van een kwartier en een videoclip van een korte vijf minuten.

Op de dag zelf gebeurt het filmen zo onopvallend mogelijk met verschillende camera’s, zelfs met een camera op een drone! De bruiloft film wordt altijd gerealiseerd in Full HD. De montage van de trouwfilm is als het goed is binnen drie weken gedaan. In de eerste week na de bruiloft krijgen jullie al een preview van de film toegestuurd om even na te genieten.  

De uiteindelijke essentie van een goede trouwfilm is door jullie eigen persoonlijkheid te verwerken in de film. Een kennismakingsgesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend wanneer je geïnteresseerd bent. Voor de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk ook de beste trouwfilm van deze dag!