Puma Business
Image default
Business / Business Services

Geniet van welness

Douchen hoort een moment van ontspanning te zijn. Het gaat verder dan alleen water over je heen laten komen. Er zijn accessoires voor tijdens en na het douchen, die het douchen nog fijner maken. Er kan ook wel gezegd worden dat er in de welness wereld nog steeds ontwikkeling plaatsvinden. Er is een bedrijf uit Zoetermeer die hieraan bijdraagt. Terwijl het bedrijf gespecialiseerd is in hulmiddelen voor de badkamer, verkoopt het een lichaamsdroger.

 

Een lichaamsdroger

Een lichaamsdroger haalt het comfort van wellness naar je eigen badkamer. Het is een heerlijke deken van warme lucht. Door het te gebruiken combineer je hygiënisch drogen met maximale veiligheid voor het hele huis. Door gebruik te maken van een lichaamsdroger in je luxe douche kan je je lichaam eenvoudig en aangenaam drogen zonder nog gebruik te hoeven maken van een handdoek. Hierdoor wordt er geld en tijd bespaard. Als extra voordeel kan een lichaamsdroger een oplossing bieden voor mensen met een lichamelijke handicap, mensen met huid en haar problemen en mensen met beperkte mobiliteit.

 

De full body dryer bevat een verwarmer en een krachtige motor. Deze twee onderdelen creëren een aangename luchtstroom die langs de kolom stroomt. De luchtstroom wordt via de traanvormige poriën uitgeblazen. Het bedrijf heeft het geheel ontworpen om netjes en veilig in de hoek van een douchecabine of natte ruimte te plaatsen. Het bedrijf uit Zoetermeer zorgt ervoor dat een lichaamsdroger nu ook te koop is voor gebruik in de eigen badkamer. Je kan het product proberen bij een van de presentatiepunten. Daarnaast kan er bij interesse contact worden opgenomen met de organisatie.

 

Ambities

Het bedrijf uit Zoetermeer wil graag maximale veiligheid voor de hele familie combineren met hygiënisch drogen. Er zijn klanten die het product beschrijven als een heerlijke deken van warme lucht. Een lichaamsdroger zorgt ervoor dat het lichaam eenvoudig drooggemaakt kan worden. Je hoeft geen gebruik te maken van een handdoek. Op deze manier wordt er tijd en geld bespaard. Een lichaamsdroger wordt al op meerdere plekken gebruikt. Denk aan verpleeghuizen, maar ook aan luxe welness centra en revalidatieklinieken. De lichaamsdroger kan niet alleen een oplossing zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit, maar ook voor mensen met huid en haar problemen en een lichamelijke handicap. De drogers zijn zeker hulpmiddelen voor ouderen.

http://lavicta.nl