Puma Business
Image default
Business / Business Services

Groeneveld GDW, het incassobureau uit Veenendaal

Heeft u wel eens gehoord van Groeneveld GDW? Het incasso en deurwaarder bureau uit Veenendaal. Zij helpen u graag met uw incassowerkzaamheden. Zij hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en hebben dus de kennis en de ervaring om u goed te adviseren en te helpen met werkzaamheden. Zij zijn altijd open om u en uw bedrijf ver te helpen.

Voor wie kan Groeneveld GDW wat betekenen?

Groeneveld GDW biedt specifieke hulp aan verschillende soorten bedrijven. Deze bedrijven zijn bijvoorbeeld, MKB’s, Juridische bedrijven, Overheidsinstellingen, scholen, en nog veel meer. Als u met ons aan het werk gaat, krijgt u altijd maar één vast contactpersoon. Zo hoeft u niet, als u iets kwijt wil bij Groeneveld, meerdere mensen aan te spreken en is de aandacht 100% op u en uw bedrijf gericht. Want klantgerichtheid is één van onze prioriteiten.

Ervaring

‘Ik had laatst een klant die steeds beloofde om haar rekening op te sturen, maar het gebeurde maar niet. Mijn bedrijf is voor klantgericht en wil ook klantencontact zo fijn mogelijk houden. Daarom hebben we de hulp van Groeneveld GDW ingeschakeld. Samen met hun zijn we met de klant in gesprek gegaan en probeerde we samen met een oplossing te komen. Groeneveld GDW houdt goed rekening mee met beide partijen, de klant en het bedrijf. Ze bleven ook erg professioneel. Je merkte dat ze hier veel ervaring mee hadden. Uiteindelijk zijn we tot een mooie oplossing gekomen en is alles goed gegaan. Bovendien betaald die klant nu elke keer netjes op tijd alles terug. Als ik de hulp van Groeneveld GDW niet had ingeschakeld, had ik geen idee wat ik moest doen. Super bedankt!’

Maak een gratis proefberekening

Wilt u ook hulp van Groeneveld aanvragen? Dit is mogelijk via de website van Groeneveld GDW. Hier vindt u alle informatie over het bedrijf, alle diensten die zij aan u als bedrijf kan aanbieden, de geschiedenis van het bedrijf en nog veel meer. Bovendien kunt u ook een gratis proefberekening maken op de website. Dus wacht niet langer en neem een kijkje! Hopelijk kan Groeneveld GDW iets voor uw bedrijf betekenen.

 

Related Posts

Kies Schr├ęder als uw verlichtingspartner!

Airconditioning Prijs | Klimaatbeheersing voor uw bedrijf?

Start uw traject voor re-integratie tweede spoor bij ADXpert