Puma Business
Image default
Business / Business Services

Handigheidjes voor het verhuizen Leiden

Bent u van plan om te verhuizen Leiden? Bij het verhuizen Leiden is een samenwerking met een professionele verhuisservice geen slecht idee. Een verhuisservice zal u namelijk ontlasten van een hoop stress tijdens het verhuizen. Deze verhuisservice is namelijk niet alleen vakkundig maar ook nog eens een van de goedkoopste aanbieders van verhuisservices in Nederland. Een samenwerking met deze Leidse verhuisservice zal ervoor zorgen dat uw inboedel schadevrij in uw nieuwe woning aan zal komen. In dit artikel bespreken we een aantal tips om de verhuizing verder te vereenvoudigen voor u!

Het verhuizen van de koelkast

Het verhuizen van de koelkast vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. De dag voor het verhuizen zet u de koelkast uit en maakt u hem goed schoon. Vergeet niet de lades en andere planken uit de koelkast te verwijderen om te voorkomen dat deze uit de koelkast vallen. Omdat er een koelelement in de koelkast zit verwerkt raden wij aan om deze staand te vervoeren. Als u de koelkast liggend zal verplaatsen kan dit ervoor zorgen dat het koelmiddel gaat schuimen. Dit kan daardoor problemen gaan veroorzaken aan de motor van de koelkast. Als u de koelkast gedwongen liggend moet verplaatsen is het verstandig de koelkast nog ongeveer 10 uur rechtop te laten staan voordat u deze weer aansluit.

Snoeren

De snoeren van elektronische apparaten moeten natuurlijk weer aangesloten worden. Het is vaak echter zo dat alle kabels op een hoop in een verhuisdoos worden gegooid. Dit zorgt ervoor dat de kabels geheid in de knoop zullen raken. U kunt de kabels beter per apparaat in afsluitbare zakken stoppen zodat u gelijk kunt zien bij welk apparaat de kabels horen. Maak ook foto’s van de aansluitingen van de apparaten. Na het verhuizen prikt u de kabels gemakkelijk weer in de apparaten en kunt u weer genieten van al deze technische gemakken!

Wij hopen u door middel van dit artikel genoeg te hebben geïnformeerd!