Puma Business
Image default
Business / Business Services

Het proces is simpel en veilig

Een ooglidcorrectie is op steeds meer plaatsen mogelijk. Om het te realiseren zijn er veel nieuwe locaties bij gekomen. Voordat we hier verder op in gaan, is het handig om extra uitleg te geven over de oorzaken en de gevolgen van een hangend ooglid. Blijf lezen om hier achter te kunnen komen.

 

Je zult het misschien wel al opgemerkt hebben, vooral ouderen hebben last van een of meerdere hangende oogleden. Wanneer je ouder wordt verliest je huid namelijk enige elasticiteit. Het gebeurt bij elk persoon, hoewel de totale afzwakking enorm kan verschillen van persoon tot persoon. Wanneer de huid elasticiteit verliest dan zal de huid gaan verslappen en krijg je dus dat hangende effect. De hangende huid kan nare gevolgen met zich mee brengen. Het kan namelijk je zicht belemmeren en kan over je wimpers heen gaan hangen. Daarnaast is het niet altijd een gewenst uiterlijk en een ooglidcorrectie kan hier tegen helpen.

 

Maar een ooglidcorrectie kan niet alleen helpen bij een hangend ooglid. Ook is het vaak een oplossing voor permanente dikke wallen. Vooral een correctie van de onderste oogleden hebben hier veelal veel effect op. De minder vermoeide en jongere uitstraling krijg je wanneer de overschot aan huid wordt verwijderd en vervolgens wordt strak getrokken.

 

Gevaren zijn er nauwelijks voor een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is namelijk geen complexe behandeling. Je hoeft er namelijk niet helemaal voor onder narcose. Er is wel verdoving, maar die is slechts plaatselijk.

 

Na een ooglidcorrectie krijg je het ooglidcorrectie herstel. Na het proces wordt het aangeraden het oog te koelen. De behandelde persoon mag na de behandeling niet achter het stuur en moet dus thuis worden gebracht. Zorg dat je niet alleen naar zo’n behandeling gaat. Na een week van herstel worden de hechtingen verwijderd. Vervolgens zullen de eerste zwellingen na twee weken afnemen.

 

Ooglidcorrectie kosten kunnen veel verschillende per locatie. De prijzen liggen rond de 500 en 600 euro per behandeling.

http://faceland.nl/

Related Posts

24 uur slotenmaker Voorhout

Meer tijd overhouden als ondernemer

Diamanten oorbellen voor net die extra schittering