Puma Business
Image default
Business / Business Services

Hoogwaardige website development

Een geïnterpreteerde, interactieve en object georiënteerde scripttaal van hoog niveau, ook wel Python. Deze scripttaal is speciaal ontworpen om goed leesbaar en overzichtelijk te zijn. Waar andere computertalen vaak interpunctie gebruiken doet Python dit niet, deze computertaal maakt namelijk vaak gebruik van Engelse woorden. Dit heeft als gevolg dat het minder vaak syntactische constructies bevat dan andere talen. Minder van dit soort syntactische constructies maakt het makkelijker om Python onder de knie te krijgen. Dit alles bij elkaar maakt Python een goede taal voor snelle ontwikkeling van toepassingen op verschillende platforms en ook voor scripting.

Javascript

Een ander soort programmeertaal is het veelgebruikte Java. Dit programma draait op miljarden computertjes waaronder spelconsoles, laptops, smartphones en vele andere apparaten. Java is erg toegankelijk en ook goed te gebruiken voor allerlei software. Degene die eindverantwoordelijk is voor de ontwikkeling, het beheer en het ontwerp van applicaties die gebaseerd zijn op Java is een javascript programmeur. Java wordt gebruikt voor heel veel verschillende doeleinden en dit maakt de variatie eigenlijk alleen maar groter. Je kan er heel creatief mee omgaan en allerlei mooie en interessante creaties uitvoeren. Daarnaast vertrouwen veel bekende websites op Java, zoals socialmediaplatforms als LinkedIn en Twitter.

De functie als python ontwikkelaar

Terugkomend op Python. Iemand die webapplicaties ontwikkelt met deze scripttaal heet ook wel een python developer. Maar wat doet iemand met de functie Python Web Developer eigenlijk? Iemand die deze functie bekleed is verantwoordelijk voor het schrijven van logica dat slaat op webapplicaties van de server-side. Een Python Web Developer implementeert dus back-end componenten en vervolgens test hij of zij deze back-end componenten ook .Daarnaast werkt hij of zij aan de verbinding tussen de applicatie en de web services. Ook ondersteunt hij of zij de front-end ontwikkelaars door het werk dat zij leveren vervolgens weer te integreren met de Python applicatie. Het is dus erg belangrijk dat je goed samen kunt werken met andere ontwikkelaars als je deze rol wil bekleden. De grootste focus ligt vaak op de ontwikkeling van de logica van de server-side. Hiermee wordt er geprobeerd om hoge prestaties te verkrijgen en responsiveness, zoals dat mooi heet, op de vraag van de front-end. Het klinkt misschien allemaal heel technisch en ingewikkeld, maar als je dit onder de knie hebt ben je zeker een interessant persoon voor een groot scala bedrijven en organisaties.

Related Posts

Een MJOP

Schaalvergroting bij Nederlandse boeren

Groeneveld GDW, het incassobureau uit Veenendaal