Puma Business
Image default
Business / Business Services

HP PageWide printer

Met een HP PageWide printer haal je een apparaat in huis met ongekende mogelijkheden. Je kan er namelijk in één keer de gehele breedte van een pagina uitprinten. Op deze manier kan je effectiever werken dan met printers van andere merken. HP is natuurlijk toonaangevend op het gebied van printers en printsystemen, Een HP PageWide printer is uitermate geschikt voor het printen van advertenties en andere vormen van reclame drukwerk. Het apparaat is verkrijgbaar in 3 modellen. Alle 3 de modellen kunnen in zowel zwart wit als in kleur printen. Alle 3 de modellen leveren een haarscherpe kwaliteit. Echter verschillen de modellen in het formaat dat er mee kan worden geprint. Ook zijn er verschillen in het aantal rollen dat maximaal kan worden gebruikt, alsmede het aantal prints per minuut. Het apparaat is uitermate geschikt voor het printen van grote oplages. Een HP PageWide printer is ideaal als grootformaat printer voor professionele doeleinden. Ook is het apparaat te krijgen in combinatie met andere producten en toebehoren. Je moet dan denken een stapelaar, vouwsystemen of software. Zo kan je bijvoorbeeld met de HP PageWide XL High Capacity stacker grote opdrachten feilloos stapelen. Dat is ontzettend handig wanneer er in de nacht moet worden geprint. Ook zijn de apparaten gemakkelijk te bedienen via een tablet of smartphone.

HP PageWide printer bij Repromat

Waarom een HP PageWide printer van Repromat? Repromat geldt al jaren als een specialist op het gebied van grootformaat printers. Repromat is gevestigd in De Meern. Repromat heeft prachtige showroom waar hun apparaten uitgestald staan. Een bezoek brengen aan de showroom is dan ook echt zeer de moeite waard. Naast de HP PageWide printer heeft Repromat vele andere producten op het gebied van grootformaat print en scanoplossingen. Ook op het gebied van service heeft Repromat veel te bieden. Zo kunnen apparaten als de HP PageWide printer worden geleverd met servicecontracten. Mocht er nou bijvoorbeeld een storing optreden bij een apparaat, dan heeft Repromat een landelijk dekkend netwerk van technici die binnen een mum van tijd ter plaatse kunnen zijn.

Website

Naast de HP PageWide printer heeft Repromat nog veel meer te bieden. Bezoek daarom eens de website of neem contact op als je advies wilt. Met de de HP PageWide printer haal je pure kwaliteit in huis.