Puma Business
Image default
Business / Business Services

In de omgeving van Amersfoort mediation zoeken

Samen met mijn man hebben we goed nagedacht en het werd nu tijd om mediation in de omgeving van Amersfoort in te schakelen. De laatste tijd hadden we steeds meer ruzie en merkten we dat we steeds minder tijd met elkaar spendeerde. Uiteindelijk hebben we gepraat met elkaar en kwamen we tot de conclusie dat we niet meer goed bij elkaar passen. Dus we gingen een mediation zoeken die voor ons kon helpen met de echtscheiding.

Mediation in Amersfoort luistert goed en weet wat ze doet

We wisten dat er veel onderwerpen bij een echtscheiding kwamen kijken, dus wilden we een mediation uit de omgeving van Amersfoort die goed naar onze situatie kon luisteren en ons kon helpen met het een en ander regelen. Gelukkig hadden we binnen een paar dagen een afspraak bij Anniek Schuurs Mediation Amersfoort om te kijken of zij ons goed hierin kon begeleiden. In het intakegesprek vonden we het allebei fijn om met Anniek te praten en over alle onderwerpen heen te gaan van een echtscheiding. Bovendien merkten we dat ze niet partijdig was en dat we echt daar vertrouwelijke informatie konden delen zonder dat hiermee iets werd gedaan. Dus nadat intakegesprek hebben we meteen meerdere afspraken gemaakt.

Alles is goed geregeld

Tijdens alle afspraken kwamen we steeds dichterbij om een echtscheiding process in te gaan. Maar toen merkten we samen met Anniek dat we eigenlijk steeds ongelukkiger ervan werden en dat we dit niet wilden eindigen. Om deze reden heeft Anniek ons beide erbij gehaald voor een extra gesprek en daar kwam uit dat we nog steeds van elkaar hielden maar niet de tijd meer voor elkaar namen wat we vroeger wel deden. Hierdoor hebben we een plan van aanpak gemaakt om onze relatie toch te redden dankzij mediation.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over Anniek Schuurs Mediation en wat zij allemaal qua diensten kan doen voor u? Bekijk dan de website van Anniek Schuurs via www.anniekschuursmediation.nl voor meer informatie over het maken van een afspraak en hoe haar werkwijze werkt in de mediationpraktijk.