Puma Business
Image default
Business / Business Services

Incassobureau Ede nodig?

Een incassobureau uit Ede inschakelen was niet waar ik erg veel trek in had. Maar op een gegeven moment was voor mij de maat echt vol. Het was nu echt genoeg geweest. Ik vond dat ik lang genoeg had gewacht totdat een van mijn klanten de openstaande factuur ging betalen. De eerste keer in 7 jaar van mijn bedrijfsvoering dat ik overwoog een incassobureau uit Ede in te schakelen. Mijn geduld was door deze klant enorm op de proef gesteld. Maar ja, wat kun je zelf verder doen dan af en toe eens vragen of ze willen overgaan tot betaling? Ik had natuurlijk ook geen zin in ruzie met deze klant. Tot die bewuste factuur, waren er nooit eerder betalingsproblemen geweest. Ik had echt geen idee hoe ik dit op een goede manier zelf kon oplossen.

Toch heb ik op enig moment moeten besluiten om een incassobureau in Ede in de arm te nemen. Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Een professioneel kantoor dat niet alleen bevoegdheden heeft om incassowerkzaamheden uit te voeren, maar ook mogen overgaan tot gerechtelijke procedures in onverhoopt voorkomende situatie. Heel fijn voor mij als gedupeerde om alles onder één dak te hebben, mocht het nodig zijn.

Incassobureau in Ede met landelijke dekking

Dit incassobureau uit Ede heeft overigens een landelijke dekking. Ze schakelen collega’s in die zorgvuldig door hen zijn geselecteerd. Waardoor je zeker weet dat alle werkzaamheden zijn afgestemd op de manier van werken van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Ze zijn ook lid van de

Na bemoeienis incassobureau Ede rekening voldaan

Het incassobureau in Ede heeft ervoor gezorgd dat de onbetaalde factuur vrij vlot betaald werd. Slechts een enkele pre-incassobrief hebben ze gestuurd en dat was al voldoende. Met deze pre-incassobrief hebben ze mijn klant een laatste mogelijkheden gegeven om alsnog, zonder extra kosten, de openstaande factuur te betalen. Dat werkte prima! Ik heb geen vervelende confrontatie met mijn klant gehad. Blijkbaar had mijn klant deze vorm van aansporing net even nodig om de ernst van de zaak in te zien. Met de nodige excuses van mijn klant als extra toevoeging is de rekening nu eindelijk voldaan. Iets dat mij in maanden niet gelukt was, lukte dit incassobureau uit Ede met slechts één brief!

Related Posts

Online administratie software

Een webcam cover laten bedrukken

Loopbaancoaching Amersfoort bij Zee in Beweging