Puma Business
Image default
Business / Business Services

Interieurprojecten

Ieder interieurproject is weer een nieuwe uitdaging, een die we graag aangaan. Wanneer u voor GRIP kiest in de begeleiding van uw interieurproject, dan kunt u een optimale balans verwachten tussen de vormgeving en de functionaliteit. Met dit eindresultaat voor ogen, verliezen we geen moment grip op de belangrijkste drie zaken van het project: de kwaliteit, het budget en de planning. Bij ons zal het project zo inzichtelijk zijn dat u eigenlijk de ruimte al kent wanneer u over de nieuwe drempel stapt. Bij een ruimte waarin er wordt vergaderd, gewerkt, ontmoet of gepresenteerd is de inrichting alles. 

Interieurprojecten met GRIP

Met GRIP wordt het allemaal inzichtelijk gemaakt bij interieurprojecten. Wij begrijpen namelijk hoe belangrijk een interieur is voor de functie van een ruimte. Bepaalde kleuren stimuleren juist focus en motivatie, terwijl anderen die onderuit halen. De ruimte waar u werkt moet stimuleren en inspireren. Met dit als doel wordt de indeling van de ruimte, welke materialen gebruikt worden en de kleuren aangepast. Op deze manier trachten wij een perfecte balans te behalen tussen een werkplek die zowel mooi als functioneel is. Deze twee dingen hoeven elkaar bij lange na niet uit te sluiten! GRIP realiseert het allemaal. 

De aanpak

Hoe pakt GRIP dit allemaal aan? Als eerste stap wordt alles op een rijtje gezet. Het gaat hier om de wensen en eisen wat betreft de vierkante meters, de personeelsbezetting, de locatie, wat de beoogde sfeer hoort te zijn en de uitstraling. Aan de hand hiervan gaan we op zoek naar passende huisvesting. Vervolgens is het tijd voor u om uw top drie te bepalen. Het gaat hier om de kwaliteit, het budget en de planning. De volgorde die u bepaalt wordt leidend in alle keuzes die daarna voor het project gemaakt worden. 

3D visualisatie

Aan de hand van al deze informatie gaat GRIP Interieurprojecten aan de slag met een 3D ontwerp van de ruimte, waar alle elementen in verwerkt worden aangaande de wensen en eisen, en de expertise van onze interieur designers. Dit ontwerp krijgt u te zien voordat er aan de slag gegaan wordt om de ruimte te realiseren.