Puma Business
Image default
Offers

Kies Schréder als uw verlichtingspartner!

We staan er vaak niet bij stil dat overal waar we komen licht is en daarbij weten veel mensen niet dat Schréder een van de grootste fabrikanten hierachter is. Onder andere de Maastunnel en het Van der Valk hotel in Apeldoorn worden verlicht door de producten van Schréder. Het verlichtingsbedrijf ontwikkelt meerdere projecten om zo gebouwen, plekken, monumenten en steden letterlijk in een beter daglicht te zetten. Deze projecten beperken zich niet alleen tot het binnenland, maar ook in het buitenland zijn projecten opgezet. Zo wordt het historische centrum van Cusco in Peru ook verlicht door Schréder. In eerste instantie is Schréder gericht op publieke plekken.

De producten van Schréder

Op de website van Schréder bestaat het huidige aanbod uit 48 producten. Deze producten zijn verdeeld over de categorieën: armaturen, controlesystemen, masten en uithouders, en slimme masten. Armaturen zijn lampen die geschikt zijn voor publieke plekken zoals een sportveld, een parkeerplaats en een snelweg. Daarnaast verschillen de armaturen natuurlijk in wandlampen, horizontale armaturen en nog vele andere opties. Met de controlesystemen kunt u zelf de lampen beheren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld de dimcurve aanpassen en de energiebesparing inzien. De masten en uithouders zijn de wat luxere variant van buitenverlichting. Ze zien er elegant uit en is verkrijgbaar in alle standaard Schréder kleuren. 

Schréder wil u plekken laten herinneren

Met de verlichting van Schréder worden niet alleen plekken verlicht, wij hopen ook dat u deze plekken zult herinneren en hier memorabele momenten creëert. Ons doel is om u een ervaring te geven die u niet zonder verlichting van Schréder had kunnen hebben. Schréder is wereldwijd actief, maar probeert toch lokaal en persoonlijk te handelen. Deze nabijheid en het vertrouwen geeft Schréder nog meer energie om kwalitatief goede producten te leveren. Daarnaast is een ander doel van Schréder gericht op innovatie. Met het oog op de toekomst zullen de lampen ook steeds meer veranderen. Met de ingrediënten veiligheid, duurzaamheid en welzijn probeert Schréder de ideale technologische lampen te creëren. Schréder hoopt hiermee de expertise van zijn teams over te dragen naar de lokale klant. 

Voor meer informatie over de projecten, producten en expertise van Schréder gaat u naar de website www.schreder.com/nl 

https://nl.schreder.com/nl