Puma Business
Image default
Business / Business Services

Loopbaancoaching Amersfoort bij Zee in Beweging

Bij Zee in Beweging in Amersfoort kunt u kiezen voor loopbaancoaching. Hiermee kunt u op korte termijn beslissen waar u over vijf jaar wilt staan en wat u eraan gaat doen om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Hierbij gaan we het hebben over uw identiteit, ambities, ervaringen die u al heeft opgedaan en natuurlijk uw kennis en kunde. Op basis van deze gegevens gaan wij een pad voor uw toekomstige carrière uitstippelen en geven we vorm aan uw toekomstdromen.

Programma loopbaancoaching Amersfoort

Met loopbaancoaching Amersfoort van Zee in Beweging gaan we samen uw toekomstdromen helder in beeld krijgen. Dit doen we door middel van een vast programma. Dit programma bestaat uit diverse onderdelen. Allereerst gaat u zichzelf in beeld brengen. We gaan samen kijken naar hoe u zich identificeert, wat uw drijfveren zijn en welke ervaring en kennis u tot nu toe heeft opgedaan. Als je weet wie je bent, dan kan men pas verder. Als dit eenmaal is gedaan, gaan we uw mogelijkheden in beeld brengen. We gaan alle mogelijkheden bekijken en verkennen en zo kunnen wij ook afstrepen wat niet in uw interessegebied valt of wat niet haalbaar is. Dit is de basis voor het persoonlijke ontwikkelplan. Deze stelt u op met één van onze professionele begeleiders. We richten ons hierop de groei die u wenst door te maken en welke strategieën hiervoor nodig zijn om dit te behalen. Samen zetten wij specifieke doelen zodat het ontwikkelingsplan volledig is. Wist u dat een ontwikkelingsplan ook nog eens dient als personal branding? Zo kunt u zichzelf aan werkgevers verkopen. U hoeft niet bang te zijn dat wij u dingen gaan opleggen waar u niet achter staat – alles wordt gedaan vanuit uw eigen gevoel en wensen.

Intervisie: individueel of in teamverband

U kunt dit traject niet alleen individueel volgen bij Zee in Beweging maar u kunt er ook voor kiezen om het traject in teamverband te volgen. Dit kan interessant zijn voor bijvoorbeeld een team bij één specifieke werkgever. Ook kan het interessant zijn als u het een té grote stap vindt om alleen aan te gaan.