Puma Business
Image default
Business / Business Services

Met spoed een plotter scoren voor mijn bedrijf!

Ik had zo snel mogelijk een nieuwe plotter nodig voor op de werkvloer. Onze oude plotter die wij dagelijks gebruikte, was nu aan de oude kant geraakt en heeft het begeven. Alleen deze machine gebruiken wij erg vaak op een dag, dus we hadden snel een nieuwe nodig. Anders zouden we achterlopen met bepaalde opdrachten van opdrachtgevers. Daarom ging ik samen met mijn collega’s zoeken naar een bedrijf die goede plotters verkocht.

Waar kun je snel een goede plotter vinden?!

Wij gingen dus op zoek naar een goede plotter. Deze moest snel geleverd worden, anders zouden we achterlopen op schema en dat wouden we niet. Samen met collega’s zijn we het internet opgedoken om te kijken naar verschillende bedrijven die plotters aanbieden. De meeste bedrijven hadden een levertijd van minstens vier werkdagen. Dit vonden wij te veel en konden we niet aan. Daarna vonden we een bedrijf dat wel een goede levertijd had, maar een niet normaal hoog bedrijf vroeg voor een plotter. We zaten met ons handen in het haar, totdat iemand Repromat had gevonden via Google. Daar bekeken het assortiment en we wisten meteen dat dit het bedrijf was waar we naar op zoek waren.

Repromat was de beste optie

Nadat we door het gehele assortiment waren gegaan, vonden we de plotter waar we naar op zoek waren. Het was eigenlijk precies dezelfde plotter die we hadden, maar deze was een stuk nieuwer. Daarom besloten we deze te bestellen met spoed, omdat we hem zo snel mogelijk wilden hebben. Repromat heeft onze machine binnen een dag geleverd en meteen voor ons aangesloten. Wij zijn ze erg dankbaar voor de goede service en dat ze de machine zo snel konden leveren. Hij is van goede kwaliteit en we gebruiken hem elke dag!

Contact

Bent u benieuwd naar het brede en grote assortiment van Repromat? Of wilt u advies in welke machine u op uw werkvloer moet nemen? Op de website van Repromat, vindt u het gehele assortiment en de contactgegevens om contact op te nemen met Repromat. U kunt ook gerust eens langskomen in hun showroom.