Puma Business
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte huren in Diemen

Bij Opslag020 huurt u gemakkelijk en snel een opslagruimte in Diemen. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste van Amsterdam.

Opslagruimte en verhuizing in Diemen

Een opslagruimte in Diemen huren inclusief de verhuizing van uw spullen naar de opslagruimte regelt u gemakkelijk bij Opslag020. Uw spullen worden door ons opgehaald en tegen een scherpe prijs naar de opslag gebracht. Op die manier sla je twee vliegen in één klap! Wij hanteren deze lage prijzen door slimme samenwerkingen. De ruimtes die u huurt zijn van Opslagman, dit bedrijf heeft een vestiging in Diemen. De ruimtes die zij aanbieden zijn droog, verwarmd en zeven dagen per week toegankelijk en veilig. Er wordt gewerkt met vaste lage prijzen zonder bijkomende kosten en tegen gunstige voorwaarden. Daarnaast is het mogelijk om de ruimte dagelijks kosteloos op te zeggen. De verhuisservice hebben wij geregeld via Student Verhuis Service. Voor veel mensen in Amsterdam is dit bedrijf de eerste keuze wanneer er verhuist moet worden. Zij werken met studenten, waardoor er goedkoop kan worden verhuisd. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit van de verhuizing.

Over ons

Bij Opslag020 kunt u snel terecht voor goedkope verhuizers die je spullen opslaan in een goede ruimte tegen zeer scherpe tarieven. Ons bedrijf richt zich specifiek op de regio Amsterdam. Deze regio heeft namelijk vaak problemen met het opslaan van spullen, de prijzen zijn vaak hoog. Opslag020 brengt daar verandering in. Wij geloven namelijk dat een ruimte niet duur hoeft te zijn, zelfs niet in Amsterdam. Onze samenwerkingspartners hebben een vestiging in deze stad en kunnen daardoor tegen scherpe tarieven de service aanbieden. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring en zijn professioneel.

Ruimte zonder transport

Heeft u alleen een ruimte nodig en regelt u het transport zelf? Neem dan vooral ook een kijkje op de website van Opslagman. Zij bieden ruimtes aan voor iedereen tegen een aantrekkelijke prijs. Bij Opslagman bent u verzekerd van een goede prijs en zijn de ruimtes goed geconditioneerd. Dit betekent dat de kwaliteit van uw spullen optimaal blijft. Dat is wel zo fijn. Kijk voor meer informatie over de ruimtes of over de gecombineerde service op de website van Opslag020. Ga naar de website www.opslag020.nl voor meer informatie.