Puma Business
Image default
Business / Business Services

Een opslagruimte in Den Haag, voor de opslag van de inboedel na overlijden

Na het overlijden van mijn oma, zocht mijn familie opslagruimte in Den Haag (klik hier voor opslagruimte Den Haag). Het was een zware tijd. Vooral omdat mijn oma zo’n lijdensweg heeft gehad. Dat gaat ook de nabestaanden niet in de koude kleren zitten. Dit bespaar je je dierbare natuurlijk het liefst. Omdat ze in een huurhuisje woonde, moesten we haar huis leegruimen. Maar met zo’n groot verdriet was dat de eerste tijd erg moeilijk. Daarom had mijn tante bedacht om een opslagruimte te huren in Den Haag. Het huisje van mijn oma was niet zo groot, maar we hadden natuurlijk geen idee hoe groot de opslagruimte moest zijn. Daarom was het echt fijn dat we via Opslagmarkt heel makkelijk diverse opslag calculators konden raadplegen. Er staat zelfs bij wat de voor- en nadelen per onderzochte opslagcalculator zijn. Prima om rekening mee te houden natuurlijk. Wij hebben aan de hand van een checklist globaal bepaald hoe groot de opslagruimte die we nodig hadden, moest zijn.

Zelfs de antieke klok van mijn oma ging naar de opslagruimte in Den Haag

In de opslagruimte in Den Haag hebben we zelfs de spulletjes die een emotionele waarde vertegenwoordigen, ondergebracht. Anders zou het geen doen zijn. Aan elk meubelstuk van mijn oma zit wel een bijzonder verhaal. Gelukkig waren mijn ooms en tantes er snel over eens dat ook die spullen ondergebracht moesten worden. Het was toch maar tijdelijk. Totdat alles rondom de uitvaart van mijn oma geregeld was en allerlei andere administratieve zaken afgehandeld waren. Ja, het klinkt misschien erg zakelijk, maar er komt zoveel bij kijken om een afscheid te regelen en allerlei dingen stop te zetten.

Opslagruimte in Den Haag komt van pas bij twijfel over acceptatie erfenis

Het werd ons ook aangeraden om alles van de inboedel van mijn oma in een opslagruimte in Den Haag op te slaan. Zelfs de sieraden. Dit was juist het advies aan mijn familie omdat mijn ooms en tantes er nog niet over uit waren of ze de erfenis van hun (schoon)moeder wel wilden aanvaarden. Om gedoe te voorkomen, was het ook belangrijk om een opslagruimte in Den Haag te huren. Daarbij, de opslagruimte die wij hebben gehuurd, was ontzettend goed beveiligd met camera’s.

Na een maand of 4, 5 hebben we de opslagruimte in Den Haag weer net zo eenvoudig als dat we hem huurden, weer kunnen stopzetten. Prima geregeld dus. Ga naar de website van Opslagmarkt voor meer informatie.

Related Posts

Een harmonica schuifpui heeft vele goede eigenschappen

Lederfarbe

De constant veranderende zilverprijs