Puma Business
Image default
Business / Business Services

Poetshulp Dienstencheques

Group-F dienstencheques

In drukke tijden waarbij het werk steeds meer van ons vraagt en sociale activiteiten voor een volle agenda zorgen, is het niet altijd evident om nog veel tijd een aandacht te besteden aan het huishouden. Dienstencheques zijn dan een schitterende oplossing. Je koopt ze aan en kan ze gebruiken voor huishoudelijke hulp bij het schoonmaken, wassen en strijken. Group-F biedt huishoudhulp en een strijkdienst met dienstencheques aan. Zorgvuldig gescreende en gemotiveerde medewerkers komen u helpen met uw dagelijkse huishoudelijke taken, en u betaalt hen met dienstencheques.

Deze cheques kosten €9 en zijn bovendien deels fiscaal aftrekbaar, zodat u geniet van zeer betaalbare poets- of strijkhulp. Uiteindelijk betaalt u slechts €6,30. Daarvoor kan u zelf geen poetshulp aanwerven, én bovendien geniet van u van de veiligheid en de service waarvoor Group-F garant staat. De dienstencheques die u bij Group-F gebruikt bestelt u eenvoudig via de website van Sodexo. Het systeem is dus niet alleen goedkoop en veilig, maar ook erg makkelijk. Group-F beschikt over heel wat kantoren verspreid over heel Vlaanderen, dus ongeacht uw woonplaats kan u beroep doen op hun diensten.

U kan uw dienstencheques gebruiken voor verschillende huishoudelijke werkjes, zoals het wassen van de ramen, poetsen van uw leefruimtes, wassen en strijken, koken, en zo voort. De cheques mogen niet gebruikt worden voor professionele doeleinden, ze zijn er enkel voor particulieren. Wil u meer weten over huishoudhulp met dienstencheques, dan geeft Group-F u graag alle uitleg en gaan ze voor u op zoek naar de geschikte medewerker. Alle informatie is terug te vinden op onze website.

http://www.group-f.be/dienstencheques/poetshulp-met-dienstencheques/

Related Posts

Xantion, ICT-bedrijf in Veenendaal

Relatietherapie in Veenendaal

Waar kun je een goedkope website laten maken?