Puma Business
Image default
Offers

Quint Relatietherapeut

Quint Relatietherapie helpt graag koppels waarbij hun relatie al een tijdje onder druk staat. Wij weten dat ieder stel voor moeilijke kwesties komt te staan en af en toe twijfelen we of we nog wel door willen gaan met deze persoon. Mensen raken in een sleur en zien niet meer waarom zij verliefd werden op deze persoon in eerste instantie. Als uw relatie het dieptepunt heeft bereikt, helpen wij u graag er weer bovenop zodat jullie allebei je weer goed gaan voelen in de relatie.

 

Relatietherapie in Veenendaal: werkwijze

 

Hebben jullie samen besproken dat jullie aan relatietherapie gaan beginnen? Dan vinden jullie het vast fijn om te weten hoe dat in zijn werk gaat. U kunt bij ons altijd eerst een vrijblijvende afspraak maken om te zien of de therapie of werkwijze bij u past. Hoeveel afspraken daarna nog volgen, hangt af van het probleem in de relatie. Soms zijn stellen al ‘klaar’ na een aantal sessies maar als het probleem wat moeilijker ligt dan vraagt dat natuurlijk wat meer tijd. Wij bespreken tijdens de sessies wat er van elkaar wordt verwacht zodat het stel in hun ‘vrije tijd’ hiermee aan de slag kan gaan om samen weer te genieten van jullie relatie.

 

Het traject is volledig gebaseerd op persoonlijke uitdagingen. Elkaars gevoelens en gedachten begrijpen staat dan ook centraal tijdens onze sessies omdat begrip en communicatie misschien wel de twee meest belangrijke aspecten zijn binnen een (liefdes)relatie. Verder leert men tijdens het traject over menselijk gedrag en hoe met emoties leren om te gaan. U leert onder andere de dynamiek over het gezin waar u uit vandaan komt en hoe u dat terug ziet in uw huidige relatie, u leert genieten van de momenten samen maar ook leert u meer waardering te krijgen voor uw partner maar ook voor uzelf.

 

Andere relaties

 

Naast therapie voor liefdesrelaties kunt u ook bij ons terecht als u een moeizame relatie met iemand anders ondervindt. Denk bijvoorbeeld aan uw moeder, kind of een ander familielid. Om te zorgen dat jullie minder botsen, richten wij ons ook hierbij op uw persoonlijke doelen om samen tot elkaar te kunnen komen.

https://quintrelatietherapie.nl