Puma Business
Image default
Business / Business Services

Slimme tricks voor het haar

 

Het is mogelijk dat je even wat nieuws wilt met je haar. Zo gaat het die dag echt niet lukken om langs de kapper te gaan, maar er wel gelikt uit ziet. Je kan het voor elkaar krijgen om zelf een compleet nieuw kapsel te creëren. Je hoeft daarvoor dus niet per se op die dag langs kappers in delft. Er zijn een aantal haartrucjes die snel zijn. In dit artikel lees je erover.

 

Je staart overeind houden door een schuifspeldje te gebruiken

Je kunt je staart overeind houden met een schuifspeldje. Je schuift twee speldjes in je paardenstaart-elastiekje richting je kruin. Daarna zorg je ervoor dat je je staart omhoogduwt en hem strakker trekt. Hierdoor gaat hij meer rechtop staan. Vervolgens ga je je lokken iets pluiziger maken. Je staart zal er gelijk voller uit zien.

 

Het gebruik van zilverfolie tijdens het krullen

Het is goed mogelijk dat je een curly look wilt, terwijl je stijl haar hebt. In dit geval kun je het best je haar oprollen en wikkelen in zilverfolie. Vervolgens verwarm je dit met de stijltang.

De zilverfolie dient in dit geval als warmtegeleider en zal zorgen voor natuurlijke krullen die voor een langere periode blijven zitten. Lukt dit niet zelf, kun je alsnog langs de beste kapper delft gaan.

 

Het haar opsteken met schuifspeldjes

Het is mogelijk om je haar snel en makkelijk op te steken met schuifspeldjes. Wanneer je dit kapsel wilt krijgen zal je als eerste een plukje haar tussen de kruin en de haarlijn achter op je hoofd moeten vastzetten met een schuifspeldje. Vervolgens pak je een plukje aan de linkerkant van je hoofd, deze zet je ook vast achter op je hoofd. Hierna doe je hetzelfde met een plukje aan de rechterkant. Je zult deze stappen herhalen totdat je drie of vier plukken van beide kanten hebt vastgezet. Je moet er wel voor zorgen dat je de locatie van de schuifspeldjes steeds bijstelt. Wat hier leuk aan is, is het feit dat je kort haar op deze manier kunt opsteken.

http://onekappers.nl

Related Posts

Welk hout kiest u als het gaat om uw houten picknicktafel?

Rimpels en botox

Professioneel proefschrift drukken