Puma Business
Image default
Business / Business Services

Start uw traject voor re-integratie tweede spoor bij ADXpert

Bent u op zoek naar een expert bij een traject re-integratie tweede spoor voor één van uw werknemers? Dan moet u bij ADXpert zijn. Dit arbeidsdeskundig expertisecentrum helpt u gedurende het gehele traject. Klik hier voor re-integratie tweede spoor.

Hoe verloopt het traject voor re-integratie tweede spoor precies?

Het proces voor re-integratie tweede spoor wordt vaak gestart wanneer blijkt dat het niet meer mogelijk is voor de werknemer om in uw eigen bedrijf te re-integreren. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn omdat de functie waarvoor de werknemer wellicht wel geschikt zou zijn, bij uw bedrijf niet bestaat. In dit geval wordt er door middel van re-integratie tweede spoor, onder begeleiding van een re-integratiebureau, een andere geschikte werkgever gezocht voor uw werknemer.

Bij ADXpert wordt u professioneel begeleid tijdens het gehele traject voor re-integratie tweede spoor. ADXpert denkt in oplossingen, en wilt uiteindelijk het beste voor werkgever en werknemer. Het doel is natuurlijk om een nieuwe werkplek te vinden voor uw werknemer, en ADXpert doet er zoveel mogelijk aan om te zorgen dat dit snel en efficiënt gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan een cv-check voor uw werknemer, en hulp bij het versterken van zijn of haar netwerk, hulp bij solliciteren en LinkedIn instructies.

Alleen getrainde coaches helpen u tijdens het traject voor re-integratie tweede spoor. Zij zorgen behalve voor checks en instructies, ook voor onder andere psychologische testen en loopbaantesten die de werknemer ondersteunen in het proces. Dit soort testen helpen vaak om een passende match tussen werknemer en bedrijf te vinden. Tijdens het gehele proces zal u als werkgever ook op de hoogte worden gehouden van de eventuele ontwikkelingen. Dit gebeurt door middel van een maandelijkse reportage.

Vraag een offerte aan voor begeleiding door ADXpert bij re-integratie tweede spoor


Wilt u graag de hulp van ADXpert ontvangen tijdens uw traject re-integratie tweede spoor? Dan kunt u eerst een offerte aanvragen. Hierin wordt zo precies mogelijk berekend wat het gehele traject zal gaan kosten. Heeft u nog andere vragen? Dan staan de experts van ADXpert altijd voor u klaar om deze te beantwoorden. U kunt uw vraag stellen door te bellen naar ADXpert, of door het contactformulier in te vullen.