Puma Business
Image default
Business / Business Services

Taffe tafels, industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel, industriele eettafels

Voor een industriele tafel geheel naar wens op maat met houtsoort naar keuze kunt u onze webshop inzien naar het online aan bod van  de industriele tafels  van taffe tafels.  Er is een ruim aanbod van verschillende soorten tafel onderstellen en tafelbladen.  Er kan namelijk gekozen worden tussen een gietijzeren onderstel en, gietijzeren tafel poten.  laser gesneden tafelonderstellen industriele stalen tafelonderstellen ingelaste tafelonderstellen geheel allemaal op maat en haarkleur keuze en afwerkingsmogelijkheden naar keuze.  na  de tafel keuze van verschillende industriele tafelonderstellen  Is er ook een aanbod van verschillende soorten hout.  zo  kan er gekozen worden voor een industriele eikenhouten tafel,  eikenhouten tafel,   vergrijsde eikenhouten tafel,   wagon planken tafel,  industriele Wagon planken tafel op maat.  voor  een massief eiken tafel Kunnen worden ingezien in het online aanbod van eiken tafels,   vergrijst  eikenhoutetafel  of zo zwart eiken  hout.  naast deze  industriele eiken tafel soorten kan er ook gekozen worden voor licht Eiken.  naast de keuze van eiken tafel soorten kan er ook gekozen worden voor Wagon planken tafel,   industriele Wagon planken tafel,  ook deze tafel kan geheel op maat gemaakt worden. 

Wagonplanken tafel

Bij deze houtsoorten kan gekozen worden voor een afwerking met een hittebestendige en stootvaste lak of een afwijking met hout olie.  Voor deze houtsoorten Tafelbladen kunnen er verschillende onderstellen gekozen worden. Zo kan het bijvoorbeeld voor de voorgrond planten tafelbladen of eiken tafelbladen heb ik gekozen worden voor een in hoogte verstelbare tafel onderstel ook wel genoemd cranktafel. Deze in hoogte verstelbare tafels, cranktafels kunnen geheel in hoogte versteld worden tot een maximale hoogte van 115 centimeter.  zo kan de tafel gebruikt worden als Industriele staan tafel of voor het gebruik met krukken. het voordeel van een hogere tafel is dat de drempel lager is om aan de tafel te gaan staan. Deze tafels zijn in hoogte te verstellen dmv een handwiel door aan de hand wilde draaien worden er tandwielen in beweging gezet wat het tafelblad in hoogte te verstellen maakt. Deze in hoogte verstelbare tafels zijn onder andere te verkrijgen in de gietijzeren onderstellen lasergesneden onderstellen en Opmaat gelasten stalen onderstellen van kokerprofielen.

In hoogte verstelbare, crank tafel.

Deze in hoogte verstelbare tafels en andere in hoogte verstelbare tafels die in hoogte te verstelbaar zijn  dmv draadeinden ook wel genoemd spindels en moeren.  door aan de moeren te draaien gaat het tafelblad omhoog en omlaag.  op deze manier kan een in hoogte verstelbare tafel ideaal zijn voor de indeling van het kantoor om ergonomisch te kunnen zitten achter de computer en de ideale hoogte te hebben voor de rug. Heeft u vragen voor de in hoogte verstelbare tafels of andere  industrie tafel,   industriele eettafel,  industriele tafels,  gietijzeren tafel onderstel van taffe neem dan contact op en Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

www.taffe.nl

http://www.taffe.nl

Related Posts

Een telefoonservice biedt u en uw bedrijf erg veel gemak

Online marketing voor bedrijven in Amsterdam

Relatietherapie in Veenendaal