Puma Business
Image default
Business / Business Services

TD interieurbouw de beste in interieurinrichting

TD interieurbouw bouwt TD keukens en interieur: zij ontwikkelen interieurinrichting met hulp van echte vakmensen die al jarenlange ervaring hebben in het bouwen van keukens of het ontwerpen daarvan. Maar ook voor een heel nieuw interieur of kleinere klusjes kunt u bij ons terecht. Komt u namelijk opbergruimte te kort dan monteren wij nieuwe kasten op maat. Wij weten iedere ruimte in uw woning esthetisch verantwoord vorm te geven. Dit geldt voor inbouwkasten, maar ook voor bad meubels. Een dubbele of enkele wasbak? Of liever een strakke badkamer? Alles kan bij ons. Wij weten overal een oplossing voor te vinden, zodat u veel plezier ervaar van uw nieuwe opbergruimte.

De keukens ontworpen door TD interieurbouw

De ontworpen keukens van TD interieurbouw doen mee aan alle nieuwste ontwikkelingen. Bij ons kunt u terecht voor het luxte van het luxte. Wij houden alle nieuwe ontwikkelingen bij. Hierbij kunt u denken aan de Quooker, maar ook aan nieuwe en betere ovens, magnetrons, vaatwassers en ander keukenapparatuur. Voor een totaalpakket kunt u bij ons terecht. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij regelen alles. Het resultaat is uiteindelijk een prachtige keuken, waarin u heerlijk kunt kokkerellen. Met de perfect afgewerkte keukenkastjes en de op maat gemaakte handgrepen kunt u met grote tevredenheid terugdenken aan onze samenwerking. Kortom een keuken gebouwd door TD interieurbouw is een fantastische plek om in te koken en leven.

Eén aanspreekpunt

Een ander groot voordeel bij ons is dat wij één aanspreekpunt hebben en dus veel minder kans hebben op miscommunicatie en verwarring. En één aanspreekpunt geeft een warm gevoel. Wij leveren persoonlijk contact, waardoor mensen veel vertrouwen hebben in onze samenwerking en met een prettig gevoel terugkijken op het proces. Wij zijn betrokken bij ieder onderdeel van het proces. Van tekening tot realisatie tot montage, dat is wat ons kenmerkt. Bovendien leveren wij 3D ontwerp af, zodat u echt een perfect beeld krijgt van het ontwerp. Wij doen altijd eerlijk zaken en gaan niet naar huis, voordat onze klanten tevreden zijn. Voor ons geldt dan ook klant is koning! Interesse gekregen in ons? Kom gerust eens bij ons langs, wij helpen u graag!