Puma Business
Image default
Business / Business Services

Vallei: uw advocaat in Bennekom

Vallei Advocaten staat graag klaar als uw advocaat in Bennekom. Het team bestaat uit vijf advocaten en/of mediators die u graag helpen bij diverse zaken. Zij beantwoorden graag uw juridische ondernemersvragen over fusies en overnames, samenwerkingsovereenkomsten, geschillen tussen aandeelhouders en diverse andere onderwerpen binnen dit thema. Andere expertises van het team zijn arbeidsrecht en personen- en familierecht. Arbeidsrecht houdt zich bezig met bijvoorbeeld veratwoordelijkhBennekomn van een werkgever maar ook over problemen met bijvoorbeeld een arbeidsovereenkomst. Vragen die u hierbij kunt stellen zijn “Wat is wel en wat is niet toegestaan tijdens een sollicitatieprocedure?” en “Wanneer mogen arbeidsovereenkomsten gewijzigd worden?”. Bij personen- en familierecht ligt de focus op persoonlijke zaken zoals echtscheidingen, verbreking van een relatie, ouderlijk gezag of bijvoorbeeld een naamswijziging of afstammingsrecht.

Advocaat in Bennekom gespecialiseerd in Mediation

Naast arbeidsrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht is Vallei ook uw advocaat in Bennekom voor Mediation. Mediation houdt in dat beide partijen en probleem gezamenlijk gaan oplossen zonder dat daarbij een derde persoon de uiteindelijke beslissing moet maken. Partijen die meedoen aan mediation gaan samen op zoek naar een oplossing en deze afspraken worden vastgelegd in een officieel document. Wanneer mediation ingezet wordt, wordt er niet alleen gezocht naar een passende oplossing voor een conflict maar wordt er ook gewerkt aan de relatie tussen de twee partijen. De kwaliteit van de oplossing wordt vaak ook beter gewaardeerd sinds de partijen de oplossing zelf/samen hebben bedacht. Een ander voordeel van mediation is dat een conflict vaak sneller opgelost kan worden – een ‘normale’ procedure kan wel een jaar duren terwijl bij mediation een conflict vaak al binnen een paar weken opgelost is. Mediation is vooral geschikt bij conflicten waarbij snelheid van het vinden van een oplossing centraal staat en waar de relatie tussen de partijen belangrijk is. Dit komt dus het meest voor bij personen- en familierecht of op de werkvloer.

De huismediator

Vallei Advocaten & Mediators zijn sinds kort ook in te huren als huismediator. Huismediator is een abonnement waarbij organisaties deze huismediator kunnen inschakelen voor conflicten waar zij mee in aanraking komen waarbij snelheid een prioriteit is. Hierbij zijn de mediators gauw aanwezig waardoor het probleem zo spoedig mogelijk opgelost kan worden.