Vanuit huis werken

Pumabusiness

 Veel mensen werken tegenwoordig vanuit huis. Dit komt doordat veel mensen alleen een laptop nodig hebben om hun werk uit te kunnen voeren. Het voordeel hiervan is dat je overal kunt werken waar je wilt, en je huis is dan wel een makkelijke plek. Toch heb je in huis ook last van verleidingen, zoals de hele dag in je bed blijven liggen of stiekem een beetje tv kijken. De vrijheid komt ook met verantwoordelijkheid en zelfdiscipline.

 Daarom is het verstandig om een kamer in je huis speciaal in te richten voor je werk. Een kantoortje eigenlijk. Daar ligt alle focus op werken en aan het einde van de dag kun je de deur achter je dichttrekken. Daar kijk je de volgende dag wel weer naar. Dit zorgt ervoor dat je toch een beetje de scheiding tussen werk en privé kunt houden. Zodra je weer in je woonkamer zit, weet en voel je dan dat je kunt ontspannen en dat je niet meer na hoeft te denken over werk.

 Het goed inrichten van deze kamer is wel van belang. Je wilt er immers goed en productief in kunnen werken, maar je ook prettig voelen en creatief uitgedaagd worden. Zeker in de wintermaanden is het fijn om veel licht in de kamer te hebben. Zorg dus voor veel ramen en goede lampen. Zorg ook dat het kantoor goede opruim-mogelijkheden heeft. Je hebt vast geen zin om elke dag alles netjes op te ruimen en te organiseren, dus zorg dat je de rommel kunt ‘verstoppen’. Een open kast oogt bijvoorbeeld heel rommelig, omdat er allerlei verschillende spullen in liggen. Dit geldt ook voor je bureau. Koop een bureaukastje waar je papieren, pennen, nietmachines en plakbandhouders etc. in kan bewaren. Dit is geen rommel, maar het leidt af als het de hele tijd op je bureau ligt.

 Het is best lastig om een kamer in te richten zonder te weten hoe het zal worden. Om je daarmee te helpen heeft WEREstudio.com een speciale 3d visualisatie, waarmee je kunt zien hoe je plannen er uit komen te zien.

 

https://www.werestudio.com/