Puma Business
Image default
Business / Business Services

Verhuisbedrijf in Ede gezocht?

U woont in Ede, en bent op zoek naar een verhuisbedrijf om u te helpen. U hoeft niet langer te zoeken, want Mondial Movers staat voor u klaar! Wij kunnen alles wat betreft verhuizingen regelen, ongeacht of het nou nationaal of internationaal is. Doordat we al 120 jaar ervaring hebben in ons vakgebied, kunnen we u goed helpen. We zijn alles tegengekomen, en hebben alle veranderingen binnen de verhuisbranche mogen meemaken. Het enige wat u hoeft te doen is een offerte aan te vragen op onze website, is zo gepiept. Als u die zo accuraat mogelijk kan invullen, kunnen wij vervolgens een zo accuraat mogelijk beeld geven van de kosten die u kunt verwachten. Dan komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Nationaal verhuizen met ons verhuisbedrijf in Ede

U wilt nationaal gaan verhuizen vanuit Ede met ons verhuisbedrijf, helemaal prima! Het kan natuurlijk ook zijn dat u niet in Ede woont, maar dat is geen probleem. We hebben een heleboel steden waar we actief zijn, van Arnhem tot Bronckhorst en van Lunteren tot Utrecht. Voor een compleet overzicht kunt u het beste terecht op onze website, hier staat een complete lijst van alle steden waar we zitten. Over het algemeen zijn we geconcentreerd in Gelderland en Utrecht.

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen, dat is pas spannend! Wij kunnen het uiteraard zo voor u regelen dat u er bijna geen zorgen meer door hoeft te ervaren. De afgelopen jaren hebben we heel veel ervaring op kunnen doen met verhuizen naar het buitenland, en die ervaring zetten we in om de verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. We maken voor u een overzichtelijke planning voor het verhuizen van uw inboedel naar het buitenland. Per land zijn we op de hoogte van bijzonderheden en speciale regels, dus u hoeft niet bang te zijn om voor onaangename last-minute verrassingen te staan. Wij regelen het allemaal voor u, u hoeft zich alleen druk te maken over het opbouwen van uw leven in een compleet ander land! U raakt uw meubels niet kwijt wanneer wij ze verhuizen.