Puma Business
Image default
Business / Business Services

Voordelen van een GPS tracker in de auto

De benodigde software en hardware voor GPS trackers zijn niet meer zo onbereikbaar voor ‘de normale mens’ als deze voorheen was. Waar vroeger alleen overheidsinstanties gebruik konden maken van deze technologie om voertuigen of andere objecten te volgen, is dit nu beschikbaar voor iedereen die hier behoefte aan heeft, van particulieren tot bedrijven. Het is zeer handig om jouw voertuigen te volgen door middel van een GPS tracker. Waarom een GPS tracker in de auto? Je leest het hieronder!

Voor wie?

GPS trackers zijn beschikbaar voor iedereen die hier gebruik van wilt maken. Denk hierbij aan particulieren, zoals een vader die zijn auto regelmatig uitleent aan zijn dochter en wil weten waar zij is, maar ook diverse bedrijven met meerdere voertuigen. In het laatste geval kun je denken aan transportbedrijven, verhuisbedrijven, taxibedrijven of autoverhuurders. Het is in meerdere gevallen handig om te weten waar jouw voertuigen zich bevinden. Lees hieronder verder over de voordelen van een GPS tracker in de auto.

Bewijslast Belastingdienst

Wanneer u zakelijk rijdt, maar niet of amper privé gebruik maakt van deze auto, is het aan te raden om alle ritten uitgebreid te registreren. Bij de belastingdienst dient namelijk aangetoond te kunnen worden dat er maximaal 500 kilometer per jaar aan privékilometers wordt gemaakt. Wanneer er een GPS tracker in de auto wordt geinstalleerd, kunnen de ritten die gemaakt worden eenvoudig worden bijgehouden. Dit scheelt zowel veel tijd als veel administratieve rompslomp.

Efficiënt wagenparkbeheer

Wanneer de kilometerstanden grondig worden bijgehouden, is het makkelijker om de planning voor het wagenpark te maken. Tevens kan er worden gekeken naar de gereden snelheid tijdens de rit. Hierdoor kan eenvoudig worden gekeken naar rijgedrag, waardoor ook op brandstofkosten kan worden bespaard.

Volledige installatie GPS tracker in jouw auto

Wil jij ook een state of the art GPS tracker laten installeren in jouw auto of in heel jouw wagenpark. De mogelijkheden bij Global TrackMarks zijn zeer divers. Bekijk de mogelijkheden op de website!

 

https://www.globaltrackmarks.nl/

Related Posts

Een opslagruimte in Den Haag, voor de opslag van de inboedel na overlijden

Inbraak

Printers en codes