Puma Business
Image default
Business / Business Services

Waarvoor moet je naar Repromat?

Repromat is een organisatie waar je voor verschillende dingen naartoe kunt gaan, het meest bekende voorbeeld zijn de printers die ze verkopen. Je moet hierbij denken aan allerlei verschillende opties. Alle formaten zijn in het assortiment en bovendien denken ze altijd actief na over de reden waarom een klant een bepaald product zou willen kopen. Het voordeel hiervan is dat Repromat altijd komt met advies voor het product wat aansluit bij de mensen die kopen. De klant is koning bij Repromat en bij hen geldt niet dat dit een cliché versie is van de missie van de organisatie, maar dat het ook daadwerkelijk een punt is wat onderdeel is van de strategie. In deze blog deel ik graag mijn ervaring met Repromat. Ga naar de website www.repromat.nl voor meer informatie over Repromat.

 

Mijn ervaring met Repromat!

Repromat is een bedrijf wat excelleert in verschillende onderdelen in het proces van bestelling tot levering. Hiermee bedoel ik dat ze precies weten wat ze een klant moeten adviseren voordat ze een bestelling doen en hiernaast kunnen ze goed vertellen wat je het beste kan doen op gebied van installatie als je het product eenmaal binnen hebt. Repromat biedt hier zelfs begeleiding voor aan op locatie, dus als je zelf er echt geen vertrouwen in hebt dan moet je bij je bestelling aangeven graag hulp van Repromat te ontvangen op dit gebied, ze helpen je met alle plezier. Repromat heeft dit bij ons ook gedaan en wij hebben een scanner op A0 formaat, dit is heel erg groot. Wij hebben bij Repromat aangegeven dat we graag flipovers digitaliseren en hierom heeft Repromat deze printer aan ons geadviseerd. Dit advies is slechts een greep uit de selectie eigenschappen van Repromat waar wij tevreden over zijn als organisatie!

Ook benieuwd?

Ben jij ook benieuwd naar wat Repromat voor jou allemaal kan betekenen? Neem dan om te beginnen eens een kijkje in de website, hier kun je verschillende dingen vinden over het assortiment, maar ook over hoe een bestelling en orderverwerking precies verloopt. Als je vragen hebt dan kun je uiteraard contact opnemen met Repromat, er is altijd wel een werknemer die jou kan helpen en een antwoord heeft op jouw vraag!