Puma Business
Image default
Business / Business Services

Woningfotografie aanvragen bij een bedrijf

Ik was op zoek naar een bedrijf die voor mij woningfotografie kon doen voor een grote klant. Zelf ben ik namelijk gevraagd door een makelaar om te gaan zoeken naar een fotograaf of bedrijf die mooie en hoge kwaliteit foto’s en video’s kunnen maken van bepaalde huizen die ze te koop hadden staan. Deze makelaar is namelijk nog een beetje ouderwets en loopt niet mee met de tijd. Dat willen ze nu wel doen en daarom hebben ze dit aan mij gevraagd te regelen.

Eerst een bedrijf vinden die woningfotografie aanbiedt

Het was nog moeilijk een bedrijf te vinden die woningfotografie deed, zonder dat dit bedrijf ook onze concurrenten in de omgeving hadden als klant. De eerste paar bedrijven die ik had benaderd waren inderdaad al van een concurrent, dus die vielen meteen af. Daarna kwam ik er nog eentje tegen, maar die was net begonnen in het vak en je merkte dat niet alle foto’s van hem scherp waren. Na een tijdje zoeken kwam ik op een website terecht dat er goed uitzag en veel liet zien. Dit bedrijf kon ook met drones werken en dat vond ik nu interessant. Ik nam contact op met het bedrijf en ze wilde zeker eens kennis maken met mij en de makelaar.

Hoge kwaliteit en succes

Tijdens de kennismaking merkte we meteen dat dit bedrijf erg professioneel te werk ging en dat was precies wat deze makelaar zocht. We kregen ook de optie om allerlei videotours te maken van bepaalde huizen om deze vervolgens op de website te plaatsen. De makelaar vond het een top idee en heeft dit bedrijf aangenomen. Nu werken ze al een tijdje samen en de resultaten zijn echt prachtig. De foto’s zijn zeer hoge kwaliteit en daarnaast kun je goed zien hoe het huis eruit ziet en wat voor sfeer het geeft.

Contact

Wilt u meer weten over woningfotografie Vastgoed Foto en Video? Bekijk dan eens de website via www.vastgoedfotovideo.nl voor meer informatie over alle soorten diensten die zij voor u kunnen leveren en hoe zij u van dienst kunnen zijn met woningfotografie.