Puma Business
Image default
Business / Business Services

Xantion, ICT-bedrijf in Veenendaal

Met ons ICT-bedrijf in Veenendaal is het mogelijk om volledige ICT-ontzorging te krijgen voor het MKB. En dat slechts voor 1,95 per dag per werkplek! Onder het beheer vallen dan ook alle servers in het netwerk. Xantion begrijpt namelijk dat jouw wereld groter is dan alleen het kantoor, daarom is ons beheer inclusief servers, netwerken en de beveiligde verbindingen naar leveranciers en thuiswerkplekken. Daarbij kan je van Xantion ook een helpdesk verwachten die speciaal voor jouw medewerkers is. In deze service kan iedereen met ons contact opnemen, dat juichen we zelfs toe. Niet alleen voor grote storingen, maar ook vragen over hoe het ook alweer werkt, Xantion staat graag voor je klaar. Hierbij hoef je geen keuzemenu’s te verwachten, wanneer er gebeld wordt, krijg je meteen een Xantion-collega aan de lijn.

De voordelen van ons ICT-bedrijf in Veenendaal

Vanuit Veenendaal werkt Xantion als ICT-bedrijf, en als klant van ons kan je genieten van een aantal voordelen, twee waarvan al genoemd zijn in de bovenste alinea. Ons beheer is namelijk inclusief alle servers en netwerken die tot verder dan jouw kantoor reiken, we hebben een helpdesk voor de medewerkers die graag voor van alles en nog wat te bereiken is, én bij ons ICT-bedrijf in Veenendaal hoef je geen investeringen te doen! Wat betekent dit? Alleen maar vaste en voorspelbare kosten, en wanneer een investering toch noodzakelijk is, dan wordt het ondergebracht in een maandbedrag. Bij Xantion kan dat binnen een dag, zonder dat er lastige vragen worden gesteld.

Kies voor Xantion, ICT-bedrijf in Veenendaal

Kies voor ons ICT-bedrijf in Veenendaal, zoals veel van onze klanten al gedaan hebben. Wilt u weten wie er al eerder voor Xantion heeft gekozen? Een aantal van onze huidige klanten zijn Duofort, ASB, Capricorn Security Group en Jura. Bij Xantion staat de klant gewoon op nummer één, en dat zie je terug in onze werkwijze en de bovengenoemde voordelen. Benieuwd? Voor meer informatie kan je altijd terecht op onze website, dus neem vooral een kijkje. Bij vragen staan we ook graag klaar, dan kan je ons gewoon even bellen.

Related Posts

Dubbel glas

Stop het proces

Een fijne samenwerking met IreneBudget